Sosialdag i Saltdal Bondelag

Av Linda Nordlie,
  • Tips en venn om denne siden

Saltdal Bondelag inviterte medlemmer med familier til ”sosialdag” 1.mai.

En fin dag med sol og fin vårtemperatur.

Skogvoktergården på Storjord var samlingspunkt. Det møtte 30 gamle og unge til koselig samvær med grilling, kaffe og kaker.

I programmet var det lagt opp til en sykkeltur av deler av den nye sykkeltraseen i Saltdal. En gjeng syklet 10 km av den nye sykkeltrassen fra Langånes til Skogvoktergården på Storjord med prosjektleder for sykkelstien, Elin Kvamme som guide fram til gården. Flere brukte området til en fin tur i solskinnet før grillingen startet. Rundt Skogvoktergården er det et nydelig turområde med stier og veier som passer for gammel og ung.

Samlingspunktet ble rundt bålet med grilling, saft, bålkaffe og kaker. Elin Kvamme orienterte om sykkeltraseen gjennom Saltdal og hvilke muligheter som kan skapes slik at det blir en opplevelsestur og søkte innspill hva landbruksnæringen kan bidra med.

De frammøtte bønder og familier koste seg og dagen ble et vellykket arrangement. Ordføreren var invitert og var med på sykkelturen.

Med vennlig hilsen
Leder i Saltdal Bondelag
Per Drage

30 gamle og unge møtes til sosialdag 1. mai i regi av Saltdal Bondelag

Elin orienterer

Grillmaten var kjempegod, og smakte riktig godt

Her har kårkallene samla seg.

 

Også ungdommen koste seg ute.

To helgelendinger i styret til Norges Bondelag

Norges Bondelag samlet til årsmøte på Lillehammer 6. og 7. juni har i dag gjenvalgt John-Erik Skjellnes Johansen fra Dønna til styrerepresentant i organisasjonen. Merethe Sund fra Sømna ble valgt inn som nytt styremedlem i Norges Bondelag.

Erstatning for avlingssvikt

Erstatning for avlingssvikt er betinget av at foretaket kan dokumentere sammenheng mellom skaden, klimatiske forhold og avlingssvikt.

Våre samarbeidspartnere