Seminar - Forvaltning av rådyr

Publisert 27.05.2015
  • Tips en venn om denne siden

Salten Viltforvaltningsråd ønsker i samarbeid med NJFF – Nordland å invitere til et endags -seminar med fokus på rådyrforvaltning.

Her ønsker vi å sette fokus på forvaltning av rådyr, rettighetshavers og grunneiers rolle, bestandsplaner, målrettet avskyting samt kartlegging av potensielt jaktbare bestander. I målgruppen nevnes spesielt rettighetshavere/grunneierer, representanter for valdstyrer/bestandsplanområder samt kommunale viltforvaltere. Jegere og andre som har interesse av en større forståelse innen forvaltning av rådyr er selvsagt velkommen! 

Seminaret finner sted i Bodø (Hotell Scandic Havet) mandag. 22. juni fra klokken 10:15 - 16:00.  Foredragsholdere vil være Vidar Holthe (Utmarksrådgiver i Norges Skogeierforbund) samt personer som jobber med kartlegging av rådyrbestanden i Steigen kommune.

Seminaret koster kr. 300,- pr. deltaker og påmeldingsfrist er onsdag 10. juni.

For påmelding:
Prosjekt Utmark v/ Vidar Bentsen
e-post: vidar.bentsen@bondelaget.no
Telfon:47653192/95920656

Invitasjon og program

Vi er på flyttefot, desember 2017

Nordland Bondelag flytter kontor

Nå har vi pakket oss ut av de gamle kontorene og gjør oss klar for flytting til ny adresse. Fra 3. januar er vi å treffe i Havnegata 9 i Bodø.

Tør å spørre: - er du medlem?

Verv og vinn!

November er vervemåned og det er premier til alle som verver. Beste verver i Nordland i 2017 får i tillegg et reisegavekort!

Gaupe angriper lam på beite. Fotograf Jostein Hunstad.

Kurs om erstatning for tap til rovvilt

Norges Bondelags advokater og andre medarbeidere med kompetanse på erstatning for tap av beitedyr til rovvilt holder kurs på Meyergården 19. oktober.

Våre samarbeidspartnere