Vervepremie til det beste lokallaget i Rogaland

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

I forbindelse med Norges Bondelags vervekonkurranse, som går ut året, annonserer Rogaland en egen vervepremie til fylkets beste vervelag.

Det beste laget i Rogaland kan vinne penger til et medlemsarrangement. Hvor stor premien er er kalkulert utifra hvor mange som har blitt vervet. Så her er det bare å verve i vei! Dette kommer i tillegg til Norges Bondelags premie til det beste lokallaget og det beste fylkeslaget.

Alle som blir vervet fra nå av får gratis medlemskap for 2017. Alle som verver et medlem kan hente ut vår faste vervepremie, som er et gavekort på felleskjøpet. 

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere