Norges Bondelag sitt årsmøte er i gang på Lillehammer

Av Wenche Pollestad,
  • Tips en venn om denne siden

Fylkesleiar Ola Andreas Byrkjedal har med seg 11 engasjerte utsendinger på årsmøte

På årsmøte vil vi sjå framover, korleis kan ein  auke norsk matproduksjon i heile landet på garden sine eigne ressursar. Tid til tilbakeblikk på året som er gått er sjølvsagt og med på eit årsmøte.  Utsendingane frå Rogaland har førebudd seg godt til dette årsmøte.   

Det er og inspirerande å få møte andre bønder og tillitsvalde i bondelaget som kjem i frå heile landet. Det er viktig å kjenne på eit  godt samhold.

Du kan følge årsmøtet direkte fra bondelaget.no, i dag fra klokken 8.30 - 16.30, og torsdag fra 8.30 - 16.30

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere