Aksjonsdag på Kvadrat

Av Are Hauge Braaten,
  • Tips en venn om denne siden

Styret og kontoret sto på stand på Kvadrat, hvor vi delte ut chips, brosjyrer og utnevnte Jonny Engelsvoll til Bondevenn.

På aksjonsdagen 10. april sto styret og kontoret på Kvadrat for å dele ut chips og brosjyrer. Vi fortalte de handlende om hvorfor vi trenger bonden og norsk matproduksjon. 

Jonny Engelsvoll ble utnevnt til Bondevenn for hans arbeid med musikkvideoen "Kva seier bonden?", som han regisserte og produserte. Gratulerer!

Er du rammet av tørka?

Denne sommerens tørke rammer bønder i hele landet. Norges Bondelag følger situasjonen tett, og det jobbes med å finne gode løsninger sammen med myndighetene og Småbrukarlaget.

Bondens Marked søker flere produsenter

Bondens marked planlegger to nye prøvemarkeder i Stavanger i år, 16. juni og 16. september, og arrangerer produsentkurs 23. mai i Stavanger og 24. mai i Haugesund.

besøk nordland

Besøk av Nordland Bondelag

Fra tirsdag 10.-torsdag 12. april har Rogaland Bondelag hatt besøk av styret og ansatte fra Nordland Bondelag. Dagene har bestått av diverse gårdsbesøk, møte og god drøs med god mat.

Debattmøte om dyrevelferd

Interessen for maten vi spiser og måten den blir produsert på øker. Mattilsynet sin tilsynskampanje i svinenæringa i Rogaland var tema i lokale, regionale og nasjonale media. I samarbeid med Bondevennen inviterte Nationen til debatt om dyrevelferd på Garborghuset på Bryne, onsdag 21. mars.

Våre samarbeidspartnere