Nyheter

Elisabeth Gjems innstilt som ny leder i Hedmark Bondelag

Valgkomiteen i Hedmark Bondelag har innstilt Elisabeth Gjems fra Åmot som ny leder i Hedmark Bondelag. Ingvald Landet fra Stor-Elvdal og Geir Lohn fra Alvdal er innstilt som nye styremedlemmer.

Økonomikurs i Valdres

Bli med på kursrekken «God økonomi med bedre agronomi»! Her vil du få inspirasjon, nye ideer og kunnskap om hvordan du kan gjøre små endringer på ditt gårdsbruk – som gir resultater. Hovedtemaene vil være : økonomi, jordbearbeiding og gjødsling - hele tiden med fokus på tilpasninger til ditt bruk og din situasjon.

Noen kommer og noen går - Valgkomiteens innstilling er klar

Valgkomiteen i Oppland Bondelag foreslår gjenvalg på leder Kristina Hegge. Nye kandidater til fylkesstyret er Ole Kristian Oldre og Anders Formo.

Når tankene slår krøll på seg....

Alle har en psykisk helse, til og med bonden. Når det kommer negative og ofte usaklige kommentarer om vår næring, tror jeg det er mange som tar dette inn over seg, sa Henrik Kjeldsen under Landbrukshelga tidligere i februar.

Klimaløsninger som minsker utslippene og samtidig sørger for mat på bordet

Det forhandles nå om en frivillig klimaavtale for jordbrukssektoren. Mange prosjekter er i gang, og jeg håper vi får til en klimaavtale som tjener oss alle, sier leder i Oppland Bondelag, Kristina Hegge.

Her var det noe for alle

Fra jordbær, øl og sosiale medier til biogass, klimaku og solceller. Uansett interesse og produksjon, var det noe for alle blant de 23 ulike foredragene deltakerne kunne velge mellom på Landbrukshelga.

Ta vare på dere selv, slik at dere kan ta vare på oss andre

Samarbeid for å møte framtidas krav og ønsker var gjennomgangstonen for Landbrukshelga. 170 bønder fra Oppland og Hedmark fylte på med fag, samtaler og god mat i Øyer i helga. Ta vare på dere sjøl, slik at dere kan ta vare på oss andre, var Sven Mollekleivs gode og viktige avslutningsord.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere