I tillegg til fellesforedragene under Landbrukshelga (beskrives i egne nettsaker), kunne deltakerne velge mellom mange ulike parallellforedrag gjennom helga. Her er et knippe bilder fra Landbrukshelga, og nederst vil vi legge ut en del av foredragsplansjene etterhvert.

 

 

Mona Solum Gjestvang og Lisbet Rustad fra programkomiteen ønsker velkommen ved inngangen.

 

Tiril og Annette Vold fra Søndre Elton serverte jordbærsaft fra egen produksjon til deltakerne.

 

Inn på Tunet Innlandet, Eli Grøntoft Dybdal og Marita Aanekre tar en prat etter sitt foredrag med Sigrid Lindvik som var godt fornøyd med presentasjonen.

 

Konserndirektør i Nortura, Harald Bjerknes i samtale med Norturas nestleder Per Heringstad og Nortura-eier Eivind Mehl. Tema: marked

 

Morten N. Andersen fra Grøntprodusentenes Samarbeidsråd har selvsagt med seg det eksempler på produkter fra grøntnæringa. En engasjert foredragsholder som denne gangen delte historien om hvordan dårlig samvittighet får oss til å ta valg. På tur opp i 8. etasje så han en plakat ved heisdøra: "Tar du virkelig heisen?"..... jeg gikk alle trappene. Denne type informasjon er svært virkningsfullt, mener han.

 

Kjell Gudmund og Line Svien fra Tyinlam holdt et engasjerende foredrag om hvordan de måtte krype til korset å lære seg bruken av sosiale medier. Det ble virkningsfullt.

 

Valdriser på kurs. F.v. Jan Erik og Lena Lisjordet, Eirik Brujord og Henriettet Mauseth. For oss har dette blitt en tradisjon. Parene har vært med en og to ganger tidligere. Vi liker svært godt kombinasjonen av faglig påfyll og en sosial arena, sier de. Her har vi lært mye før, og det blir gode diskusjoner i etterkant hjemme. Det er alltid noe nytt å ta med seg.

 

Marita Aanekre, Ivar Skramstad og Hedvig Rognerud.

 

Fra kurssalen