Nyheter fra Akershus Bondelag

Høringssvar Regionalt miljøprogram 2013 - 2016

Akershus Bondelag har sendt høringssvar til fylkesmannen om regionalt miljøprogram 2013 - 2016. Hele høringssvaret kan du laste ned her.

Må i fengsel for nødverge

Mens rovviltforkjempere applauderer, raser sauebønder etter ulvedrapsdom.

Konferanse om kulturlandskap og reiseliv 22. nov 2012

Det inviteres til dagkonferanse i Oslo og konferansen er for alle som jobber med kulturlandskap, kulturminner og reiseliv.

Sein kornhøst

Siloleder Per-Erik Fallet ved kornmottaket på Bjørkelangen forteller at det fremdeles er mye korn som skal leveres. Resultatet av den fuktige sommeren gjør seg gjeldende for kornbøndene.

Velkommen til Debatten på Litteraturhuset torsdag 27. september!

NRK Debatten skal i kveld diskutere høyere toll på mat fra utlandet.

Seminar om sprøytemidler i landbruk og mat

Arrangører: Forbrukerrådet, Bioteknologinemnda, Norsk selskap for farmakologi og toksikologi og Polyteknisk forening (PF Millennium og PF Livsgrunnlag og Miljøtrusler)

Praktisk HMS-kurs (PHMS)

Norsk landbruk er en risikoutsatt arbeidsgruppe i forhold til ulykker, branner og yrkeslidelser. PHMS kurset er et grunnleggende kurs innen HMS, dette er et kurs som skal gjøre HMS enkelt, praktisk og nyttig for hver enkelt deltager.

Matstreif i Oslo til helga

Nå kan du lukte, smake, spise, lære og ikke minst handle med deg lokale kvalitetsprodukter fra hele landet. Årets Matstreif arrangeres fredag 14. og lørdag 15. september på Rådhusplassen i Oslo.

Det ser ikke så bra ut!

Etter flere dårlige år håpet kornbøndene på Romerike at de skulle ta igjen det tapte, men den kalde og våte sommeren fører til nok en kornhøst under normalen.

- Statens vegvesen har seg selv å takke

Statens vegvesen beskylder Fylkesmannen i Oslo og Akershus for å forsinke prosessen rundt planlegging av ny E18. - Vegvesenet synes å glemme at de selv har medvirket til dette, sier fylkesleder Odd-Einar Hjortnæs i Akershus Bondelag.

Gaupe tar lam

Bonde May-Lis Ekstrøm Hoel fra Eidsvoll mistet 13 lam.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere