Alle medlemmer under 40 år og andre unge i oppstartfasen inviteres. Det blir faglig program der deltakerne blant andre får møte adm. direktør John Arne Ulvan og styreleder Einar Enger. Sentrale temaer er også landbrukspolitikk og hvorfor samvirke og Felleskjøpet. I tillegg blir det sosialt samvær med rikelig anledning til å diskutere med unge kolleger fra hele landet. Her deltar også Nils Bjørke.

Felleskjøpet ønsker å knytte sterkere relasjoner til unge brukere og vil legge til rette for at de skal ha god nytte av å samhandle med Felleskjøpet. Dette blir en unik mulighet til å møte Felleskjøpet, treffe andre som også satser på en framtid i landbruket og samtidig få med seg Norges største landbruksutstilling.

Samlingen og overnatting er på Quality Hotel på Økern i Oslo. Se mer om opplegget på    http://www.felleskjopet.no/Sider/Bli-med-pa-Felleskjopets-weekend-for-unge-bonder.aspx

I invitasjonen er fristen for å melde seg på allerede 10. oktober. Men det er bra med ledige plasser, og det vil bli meldt fra på nevnte side når det er fullt.

Som det framgår dekker Felleskjøpet nær halvparten av reise og opphold samt gratis inngang på Agroteknikk på lørdag.