Bondesamling 12 og 13. oktober

Nordnorsk Landbruksråd inviterte til samling i Tromsø, det ble 2 innholdsrike dager fylt med latter, alvor og god mat.
Katrine Lekang, Seniorrådgiver i MatPrat, holdt et innlegg om hvordan en stadig mer polarisert debatt rundt kjøtt påvirker forbrukeren, hun var også innom temaer som klima og bærekraft.
Kirsti Winnberg, Kufluencer og kommunikasjonsrådgiver i Gjete. hadde flere innlegg, her snakket hun om hvordan kommunisere mot forbruker
Kremet Rekesuppe med hvit fisk og chili olje.
Lammecarre, lammeterrin med mandler, selleri, aubergine og rødvinsaus med urter.
Sitronterte med sitronkrem, smørkjeks, sitronsorbet og jordbærmarengs
Mathallen Tromsø serverte en nydelig 3 retters, basert på lokale råvarer
Kirsti kjørte i gang gruppearbeid
Levende bygder, trygg mat, beitedyr og dyrevelferd ble valgt som tema.
Innlegg fra NLR hms Trygg bonde ved Tore Jevnaker og Linn Thorud
- Et prosjekt om nettverksbygging i kommunene.
En liten oppsummering av Bondesamlingen i Tromsø 12 og 13.oktober.