Katrine Lekang, Seniorrådgiver i MatPrat, holdt et innlegg om hvordan en stadig mer polarisert debatt rundt kjøtt påvirker forbrukeren, hun var også innom temaer som klima og bærekraft.

Kirsti Winnberg, Kufluencer og kommunikasjonsrådgiver i Gjete. hadde flere innlegg, her snakket hun om hvordan kommunisere mot forbruker

 

Kremet Rekesuppe med hvit fisk og chili olje.

Lammecarre, lammeterrin med mandler, selleri, aubergine og rødvinsaus med urter.

Sitronterte med sitronkrem, smørkjeks, sitronsorbet og jordbærmarengs

Mathallen Tromsø serverte en nydelig 3 retters, basert på lokale råvarer

     

     

 

Kirsti kjørte i gang gruppearbeid 

Levende bygder, trygg mat, beitedyr og dyrevelferd ble valgt som tema.

  

  

Innlegg fra NLR hms Trygg bonde ved Tore Jevnaker og Linn Thorud 

- Et prosjekt om nettverksbygging i kommunene.

En liten oppsummering av Bondesamlingen i Tromsø 12 og 13.oktober.