Årsmøte i Dyrøy- og Salangen Bondelag

Publisert 31.10.2017
  • Tips en venn om denne siden

Dyrøy- og Salangen Bondelag har ikke vært aktiv på flere år. Troms Bondelag har den glede å invitere deg som medlem og deg som ønsker å bli medlem til årsmøte 8.november.

Fylkesleder Asgeir Slåttnes og organisasjonssjef Unni Hellebø Andreassen vil lede møte.
Vi håper å få på plass et styre og satt ned en arbeidsplan for kommende år, sier fylkesleder Asgeir Slåttnes. Vi har den siste tiden fått mange henvendelser fra medlemmer i området som ønsker seg et aktivt Bondelag igjen. Nå håper vi på et godt oppmøte og ser frem til at vi kan få et tilbud til våre medlemmer i Dyrøy - og Salangen igjen.

Den nye lederen vil få mulighet til å delta på Troms Bondelag sitt ledermøte 21. og 22. november i Nordreisa, der vil han/hun treffe våre øvrige lokallagsledere og vi ser frem til to gode og aktive dager der, sier Slåttnes.

Troms Bondelag inviterer til årsmøte i Dyrøy- og Salangen Bondelag, onsdag 8.november kl. 2000, i Salangshallen, Sjøvegan- møterom i underetasjen.

Årsmøte i Troms Bondelag

Onsdag ble årsmøtet i Troms Bondelag gjennomført - via Skype. I disse tider var dette et nødvendig tiltak, men vi håper at vi i fremtiden kan treffes til et tradisjonelt møte.

Det er mange utenlandske arbeidstakere i grøntproduksjonen.

Utenlandske arbeidstakere og koronaviruset

For å bremse spredningen av koronaviruset, innfører flere land nå restriksjoner på reiser. Dette kan ha stor innvirkning på produksjonen i landbruket, som har mange utenlandske arbeidere.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Her har vi samlet relevant informasjon om landbruket og koronaviruset på ett sted så det skal bli lettere for deg å finne fram. Siden oppdateres fortløpende.

Beitende grågås

NIBIO til krig mot grågåsa

Grågåsa har skapt store problemer for bønder på øyene i Sør-Troms, men nå skal unikt prosjekt i regi av NIBIO redde avlingene.

Seniorkurs for bønder

Troms Bondelag inviterer til seniorkurs for bønder. Kurset er tilpasset bønder i alderen 50+ som om en tid eller ganske snart skal overdra gården til neste generasjon, selge denne eller avvikle gårdsdriften og fortsette å forvalte gården.

Seniorkurs for bønder

Troms Bondelag arrangerer Seniorkurs for bønder 1.april, kl. 1000-1700, Bardufosstun, Målselv

Diskusjon rundt bordet i Nordreisa

Årets regionmøter er i gang

Regionmøtene arrangeres i Nordreisa, Balsfjord, Bardu og i Tjeldsund. Første runde ble avhold i Nordreisa og der ble både jordbruksforhandlinger, kvoteleie og andre tema diskutert.

Regionmøter

I dag starter Troms Bondelag sin regionmøterunde, vi håper å se mange medlemmer fra nord til sør i Troms.

Våre samarbeidspartnere