”Knallsuksess med Åpen Gard”, var tittelen i Romsdals Budstikke 25. august, og skrev videre:  – Dette var over all forventning, sa Wollert Dankert Krohn, som åpnet garden for folk. Oppslutningen om bondelagets arrangement ‹‹Åpen Gård››, viste at de traff målgruppa godt søndag. – Over 1000 personer har vært her i dag. Veldig mange barnefamilier, og vi ser hvor kjekt det er for ungene å se og kanskje klappe dyr de ikke har sett før, slo leder i lokallaget Just Ove Westad fast overfor Romsdals Budstikke.

Les hele reportasjen med bilder i Romsdals Budstikke – klikk her.

 

Sette pris på ”Open gard”, skrev avisa Driva 25. august, og fortsatte: Todalen Bondelag fikk skikkeleg respons da dei arrangerte Open gard i Viastua i Todalen. Over 200 store og små tok turen for å sjå på nyfjøset, dyra og livet på garden.

Se bilder fra Todalen i Driva.no – klikk her

 

Populært med «Open gard», skrev Todalen.no i omtalen etter arrangementet: Todalen Bondelag samla over 200 til open gard i Viastua sist søndag. Både bygdefolk og utebygds frå kom publikum for å sjå det nye fjøset og for å sjå korleis livet på ein moderne gard artar seg med både dyr og tekniske innretningar. Vertskap var Ola Kvendset og kårfolket Wenche og Gudmund Kvendset som hadde litt av kvart å vise fram og fortelje om til publikum.

Se bilder i Todalen.no – klikk her

Mange bilder fra Åpen Gard i Todalen ligger på todalen.no (Alle foto: Jon Olav Ørsal).

 

 

 

Bildeglimt fra Åpen Gard i Molde (Alle foto: Arild Erlien):

Vertskapet Emilie, Svanhild og Wollert Dankert Krohn.