Fra venstre: nestleder Olav Mauset i Bondelaget, Lina Mogstad, Røv Mølle, Tor Rune Halseth, Hammerstuene, Tove Mogstad Strand, Røv Mølle, Halgeir Slettestøl, Hammerstuene og styremedlem Arne Heggset, Bondelaget.Nestleder Olav Mauset og styremedlem Arne Heggset i Surnadal Bondelag sa at driverne av Hammerstuene fikk utmerkelsen for sin gode innsats med å lage fortreffelig mat av norske råvarer og omtale jordbruket og bøndene på en positiv måte. De har også et godt samarbeid med det lokale Sylte gårdsslakteri. Hammerstuene er også brukt som møtelokale på noen av landbrukets årsmøter og fagsamlinger.

Røv Mølle i Surnadal fikk prisen for sin gode service gjennom mange år. De er alltid positive og skaffer alltid de varene bøndene etterspør. Spesielt var det viktig at det var grasfrø og såkorn av de fleste typer tilgjengelig i fjor da store arealer var ødelagt av isbrann.

Les mer om utmerkelsen i avisa DRIVA – klikk her

 

Fokus på norsk mat i Rindal

Leder i Rindal Bondelag, Inge Brønstad og nestleder Ivar Mylkegard var før påske på en runde rundt i bygda og delte ut diplom og bondevennforkle til tre serveringssteder. Bondelaget ønsker å framsnakke serveringssteder som er bevisst på å bruke norske råvarer i matlaginga.

De tre serveringsstedene i Rindal som fikk utmerkelsen var kjøkkenet på Rindal helsetun, Randi og Morten Gåsvand ved Saga Trollheimen og Bolme Pensjonat.

Les mer om utmerkelsen på nettstedet TROLLHEIMSPORTEN – klikk her