Motivasjon og tullprat i Follebu

Håkon Marius Kvæken, bonde og skravlekopp fra Løten kåserer om "motivasjon og tullprat" på Salloon 7null4 i Follebu (Heggelund Gård). Før han slipper til vil Marie Skavnes orientere om Landbrukskontorets prosjekt "Vekst og utvikling i landbruket". Kanskje svinger hun fela også.

Dørene åpnes kl. 19.30, og bondelagene i Gausdal, Øyer-Tretten og Fåberg frister med en forfriskning til de 50 første som kommer. Det blir også muligheter for å kjøpe spekemat.

Ved spørsmål kontakt Anders H Fyksen, tlf 971 42 090

 Slik kommer du deg til 7null4 i Follebu.

Prosjektleder og felespiller Marie Skavnes Håkon Marius Kvæken, munnkjapp bonde fra Løten

 

Tullprat også på Ytter'n på Kolbu (egen buss går fra Hadeland, se info under)

Kolbu Bondelag ønsker også en humoristisk start på vårsesongen. Foruten totenlagene, har leder i Kolbu Bondelag Erland Holte tatt sjansen på å invitere Hadelandslagene til Rorbu på Ytter'n. Tidligere skipsreder, nå bonde og nyutnevnt bondevenn, Morten Mo fra Brandbu skal stå for deler av tullpratet. Han deler gjerne sin samling av vitser og gode historier.

Inngang på Ytter'n kr 100.

Gratis buss fra Hadeland

Det blir satt opp buss fra Hadeland. Den går fra Felleskjøpet på Lunner kl 18.15, Shell Gran 18.25, Brandbu Torg 18.35. Bussen er gratis for medlemmer. Bussen returnerer fra Kolbu ved midnatt. 60 plasser og førstemann til mølla. Meld deg på til leder i Brandbu Bondelag, Mari Sangnæs, tlf 920 68 680 eller sangnaes@start.no. Påmelding er ikke registrert før du har fått bekreftelse på tlf eller e-post.

Sosiale arrangement har i det siste vært etterspurt ved flere anledninger på Hadeland. Nå har du sjansne til å bli med på tur. Og du tar selvsagt med din bedre halvdel. Velkommen til lattermuskeltrimming.

 

 Skipsreder og bonde Morten Mo