Med Norgesferie på agendaen for mange nordmenn, kan det bli trengsel rundt de mest kjente destinasjonene, og vi er oppfordret til å finne litt roligere steder å oppsøke. Det gir deg en god mulighet til å oppleve vakre kulturlandskap, i kanskje litt ukjente omgivelser. Bonden har en viktig rolle som leverandør av vakre kulturlandskap, mye av det vakre landskapet du ser, er formet av jordbruket.

Vi ønsker deg velkommen til en tur til Innlandet, og til tidligere Hedmark fylke. Her finner du rammer fra sør til nord, og fra øst til vest. Her er noen av stedene du kan besøke;
I vakre Folldal, står det rammer på Plassgjelen i Folldal sentrum og i Dalholen, Furuhovdmorka. På flatbygdene på Hedmarken, nærmere bestemt, Ådalsbruk i Løten kommune, kan du skue utover kornåkeren ved Edvard Munchs fødested. I Tylldalen er det plassert ei ramme på Trondsjø Gard 701 moh, fantastisk plass. (Følg FV30). Tar du turen til Stor-Elvdal, kan du, etter en turs gange, finne Hammarkollen. Her kan du skue utover landskapet og drømme deg bort. 

Du finner etterhvert flere steder i dette kartet.

Vi oppfordrer alle til å dra på rammejakt i sommer, og dele det dere ser på #komhit.

Men ikke la deg binde av rammen. For det er ikke bare rammer som kan deles bilder av på vår emneknagg. Du kan dele bilder av sveler du spiser på ferga, dyr du ser på beite eller kanskje en vakker kornåker du kjører forbi. Alt bonden bidrar med til ferie-Norge kan deles på #komhit, og aller helst merket med #stedsnavn også. Så andre kan finne fram til samme plass.