Kunnskap er lønnsomt! Nettverk er bra! Sosialt påfyll og en god dose humor gjør hverdagen lettere! Et godt måltid sammen med trivelige kollegaer og venner er både smakfullt og sunt for sjela! Og ei helg med din kjære på hotell er vel heller ikke å forakte.

Er dette noe for deg? Ja, da setter du av første helga i februar!

Fra Landbrukshelga 2017

Landbrukshelg for tredje gang

Landbruksråd Innlandet arrangerer for tredje gang Landbrukshelg for bønder og andre med tilknytning til landbruket i Oppland og Hedmark. Og vi anbefaler at du tar med deg evt partner, for her er det noe for enhver smak. Og nettopp det å gjøre noe sammen med din nærmeste er et kjempepoeng i seg sjøl. Derfor legger vi opp til en hyggelig pris på hele pakka, og enda hyggeligere om dere er flere som kommer sammen.

Programmet denne gangen er delt opp i temaene Marked, Økonomi, Inspirasjon, Dyrevelferd, Klima/miljø og Teknologi. Og det blir en blanding av fellesforedrag og parallellsesjoner på 45 minutter. I tillegg gjentar vi suksessen med et foredrag om livet på en gard. Denne gangen får vi med oss Hedvig Rognerud fra Rådhuset Vingelen med foredraget: Ett tun, flere generasjoner og mange roller – til glede og besvær?

Vi har igjen litt småflikking på programmet, men det vil legges ut her så snart det er klart.

Og påmeldingen starter 15. november

 

 

Middag med Innlandsmeny

Hvem er vel mer kresen på valg av råvarer enn produsentene sjøl? Du tuller ikke med maten når bønder samles til godt lag! Derfor er hotellet utfordret på valg av råvarer og smaker.