Arrangørene ønsker seg et STORT marked der folk kan få en variert opplevelse av MAT! Det er opp til hver enkelt å avgjøre om man ønsker å selge produkter eller dele ut smaksprøver – gjerne begge deler!  Torgdagen foregår i og utenfor kulturhuset, avhengig av vær og etter hva som skal vises fram og serveres, ev bålpanner etc. Åmot næringsutviklings telt vil bli satt opp utenfor kulturhuset.

Torgdagen er starten på kulturuka. Det blir flere arrangement med mat som tema i uka som følger. Dette er en fin anledning til å vise fram matmangfoldet overfor Åmots innbyggere og befolkningen i nærområdet. Det blir ingen avgift for å delta. Norges bygdekvinnelag fokuserer i år på rotgrønnsaker som finnes i en mengde varianter. Retter med disse ingrediensene er derfor spesielt velkomne!

Av arrangementer ut over torgdagen kan nevnes bla fotokonkurranse/-utstilling med tema mat/landbruk fra ungdomsskoleelevene, samt foredragskveld med daglig leder ved landbrukets utredningskontor Chr Anton Smedshaug om matvaresikkerhet og førsteamanuensis ved Høgskolen i Hedmark Bent Sofus Tranøy om matkjedemakt.

Last ned invitasjonen her.

Påmelding til Ole Morten Nyberg, tlf: 99 54 65 04 eller

Helga A. Dieset, tlf: 99 52 65 50 – og start planleggingen snarest!

Hilsen Åmot bondelag og Åmot bygdekvinnelag