Takk til alle som har bidratt

Vi har vært igjennom noen dager med et helt vanvittig trøkk og det er ikke tvil om hva Bondelaget og bøndene i Buskerud mener. En stor takk til alle som har bidratt. Vi har hatt bannere over hele Buskerud. Det har vært traktorkolonner fra nord til sør i Buskerud, over 100 traktor ble med fylkesleder Håkon Haug Laa over Steinsletta når han satte kursen mot Oslo. Vi har møtt svært mange ordførere gjennom disse dagene. Og ikke minst – vi har syntes godt i media. Takk til alle i lokallaga som har bidratt til at vi virkelig har satt jordbrukspolitikk og jordbrukets utfordringer på dagsorden.  Takk også til alle som har heiet på oss.

Under er bare et bittelite utvalg av bilder - det kommer fler etterhvert og vi skal lage en billedkavalkade, dere må bare være litt tålmodig.

Fra traktoraksjon i Drammen

 

Fra arrangementet på Gol, lokallagsleder Magne Øynebråten og fylkesstyremdlem Ole Anders Hodnungseth i samtale med Hallngdølen

 

Ap-ordfører Heidi Granli på Gol stilte velvillig opp og ble med traktorkolonnen fra Gol et stykke

 

Traktorene som møtte oss på Hamremoen da vi var på vei mot Hønefoss

 

Traktoraksjon i Kongsberg, Amalie vil også gjerne bli bonde men da må bøndene sikres ei inntekt å leve av.

 

215 traktorer møtte ordføreren i Modum, nå skal det sies at det var med modelltraktorer, veterantraktorer og tråtraktorer. Men som Truls i Modum sier; "traktor er traktor" - og det var nærmere 100 i tallet av de store traktorene

 

På Frøtvedt møtte Røyken Bondelag, Hurum Bondelag og Asker og Bærum Bondelag ordfører i Asker Lene Conradi. Røyken og Hurum var også med på traktoraksjonene i etterkant.

 

På Nesbyen ble vi møtt av ordfører og masse folk, tross øsende regn. Felleskjøpet stilte med boller og kaffe.