Ledige plasser på studie om sauehold og foredling av råvarer
Fagskolen Innlandet tilbyr et to-årig deltidsstudie fra høsten 2017 som heter "Sauehold og foredling av naturbaserte råvarer for produksjon av mat". Utdanningen tilbys i samarbeid med Nome vgs, avd Søve.
Matproduksjonen i Norge skal økes med 20%, og gjennom mer lokal foredling og god bedriftsutvikling skal lønnsomheten øke i landbruksnæringen og distriktene. Agroteknikere i sauehold og lokal foredling vil heve nivået hos yrkesutøvere og rådgivere innen landbruksnæring og mangesysleri.
Det legges stor vekt på å utvikle studentenes evne til å tenke nytt og innovativt innen eget næringsgrunnlag.
Studiets innhold:
Emne 1: Driftsledelse og økonomi
Emne 2: Sauehold
Emne 3: Lokal foredling av naturbaserte råvarer for produksjon av mat
Emne 4: Fordypning i egen eller andres bedriftsidé