Lokale smaker fra lokal kokk på bondetinget
Østfold Bondelag er stolt av at årets Bondelagskokk, Kurt Øraas kommer fra Halden, og også iår er det han som står for middagen til rundt 250 gjester. Under kveldens middag er det duket for smaker fra både Østfold, Akershus og andre deler av landet. Kjærlighet til norsk mat - ja, i høyeste grad!
Liveche kyllingen fra Trøgstad møter Santa Kristina skinka fra Hedmarken allerede i forretten. Videre vil en entrecote av kalv få følge fra jordskokker fra Gladheim. Middagen avsluttes med en dessert med inspirasjon fra både bestemors tid og en kulturplante mange har i hagen, nemlig rabarbra. Riktignok legges den på en nøttebunn, og det loves både jordbærsorbet og bringebærsorbet og sist, men ikke minst - pikekyss.
Vi er sikre på at Kurt Øraas har full kontroll på kjøkkenet, og at årsmøtedelegatene vil få en fantastisk middag med lokale smaker laget av stolte matprodusenter både i Østfold og landet forøvrig.