GMO: Vet vi nok om konsekvensene?
Bygdekvinnelaget og Bondelagene i Rakkestad inviterer til temamøte -med fokus på Genmodifisering (GMO) og hvordan dette påvirker maten vi spiser. "Vi blir hva vi spiser" - er dette en frase som med rette kan brukes i denne sammenhengen? Leder av NBK, Kathrine Kleveland, Askild Lorentz Holck, seniorforsker i Nofima Mat og Thor Kristoffersen, direktør for kvaltitet i Denofa AS, kommer for å belyse temaet, kommer du for å få vite mer?
GMO på 1–2–3. Sunn skepsis til GMO (Genmodifisering). Kathrine Kleveland, leder i NBK, innleder på møtet i Rakkestad Kulturhus torsdag 14. februar kl 1900. Koordinator i Nettverk for GMO–fri mat og fôr.
GMO – vi titter inn i fremtiden. Askild Lorentz Holck, seniorforsker i Nofima mat A/S (tidligere Matforsk) innleder på møtet i Rakkestad Kulturhus torsdag 14. feburar kl 1900.
Hvordan er verden der ute? Thor Kristoffersen, direktør kvalitet, Denofa AS, innleder på møtet i Rakkestad Kulturhus torsdag 14. februar kl 1900.
Bondelagene i Rakkestad og Rakkestad Bygdekvinnelag ønsker alle hjertelig velkommen til et interessant møte med innledere som alle tre er glødende opptatt av hvordan utviklingen blir fremover mht maten vår - og hvilke konsekvenser det vil få på lengre sikt - når vi trikser med maten vi putter i oss.
Ta turen til Rakkestad Kulturhus torsdag 14. februar 2013 - kl 1900. Inngang kr 100,-. Møtet blir behørig annonsert i både lokalpresse, Nationen og Bondebladet.