Nyheter

Digitalt møte om miljøkrav

Tirsdag 29. august inviterte Kornprogrammet i Viken til møte om miljøkravene i Oslo og Viken.

Solsikker til glede for deg og Ukraina

Nå er Østfold i ferd med å prydes av solsikker sådd av bønder i Østfold til inntekt for Røde Kors sitt arbeid Ukraina. - Nå inviterer vi til at du kan komme å plukke, og gi ditt bidrag. Her finner du "kart" over hvor du kan plukke i ditt nærmiljø.

Fylkestingskandidater på tur

Fredag 25. august reiser Østfold Bondelag på tur med listekandidater som skal velges til å lede nye Østfold Fylkeskommune. Da vil de oppleve og smake på det mangfoldige Østfold, og utfordres på landbrukets og Østfoldbønders behov for utviklingsmuligheter.

Akershus og Østfold Bondelag inviterer til valgkomitekurs.

Valgkomiteene skal finne framtidas tillitsvalgte til bondelagene og innstille kandidater til de ulike lokallagsstyrene når de skal velges på årsmøtene til lokallagene.

Uoversiktlig situasjon – husk å meld skader

Ekstremværet Hans har herjet flere steder i landet. Andre steder er det tørken som er problemet.

Reisebrev fra Kornprogrammets fagtur!

Kornprogrammet i Viken inviterte til fagtur til Brunnby Lantbrukardagar i Västerås 5.-.7. juli 2023. Hovedmålet var Brunnby lantbrukardagar, men det var lagt inn gårdsbesøk på vei til og fra. Det å besøke noen og få høre om deres drift, ga spennende faglige diskusjoner og ikke minst inspirasjon.

Seminar om beredskap

Torsdag 10. august arrangerer Norges Bondelag og LO seminaret "Vi er Norges beredskap: Hva krever en mer urolig verden av oss?".

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere