Nyheter

Fakkeltog 8. januar mot regjeringens rovdyrvedtak – busser og påmelding

Bli med til Oslo 8. januar for å protestere mot regjeringens stans av lisensfelling innenfor ulvesona! Vi setter opp busser fra Oppland, og alle interesserte kan bli med. Meld deg på!

Fakkeltog mot regjeringens rovdyrvedtak

770 personer skal være med de 16 bussene fra Hedmark til fakkeltoget i Oslo 8. januar. I tillegg går det noen busser i andres regi, og mange bruker annen transport. Til sammen blir det over 1000 hedmarkinger i opptoget!

Eierskiftekurs i 2019

Oppland Bondelag arrangerer eierskiftekurs for dere som er på tur inn i næringa og dere som er på tur ut av næringa. En felles plattform for alle parter i en eiendomsoverdragelse vil gi dere en god start på en svært viktig prosess. Kurset blir på Honne, Biri, 16.-17. februar 2019.

UIven vil bli et mye større problem i Oppland framover

Hvordan er det mulig?, spør fylkesleder Kristina Hegge etter at Regjeringen i dag trosset rådene fra rovviltnemndene og sa nei til felling av ulv i to ulveflokker i ulvesona. Vi er beviselig langt over det vedtatte bestandsmålet her i Norge, sier hun.

- Vil føre til et norsk ulvereservat

Regjeringen, med statsminister Erna Solberg i spissen, nekter å regulere ulvebestanden ned til det nivået som Stortinget har bestemt. - FrP, Høyre og Venstre etablerer i praksis et norsk ulvereservat. Et tillitsbrudd, sier Erling Aas-Eng, leder i Hedmark Bondelag.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere