Nyheter

Brannberedskap - fyll opp tanken

Det begynner å bli kritisk tørt, og det er større brannfare enn på lenge. Oppland Bondelag oppfordrer de som har anledning, til å fylle møkktank med vann og gi tilbakemelding om at dere vil stå på en beredskapsliste som vi sender over til 110-sentralen.

Inngår jordbruksavtale med staten

Erling Aas-Eng, leder i Hedmark Bondelag, er tilfreds med at jordbruksorganisasjonene har blitt enige med staten om jordbruksavtale for 2019.

Viktig informasjon ved flomskade

I helga er det igjen mange i fylket vårt som har opplevd flom og at vannmasser har gått innover store jordarealer. Dette gjelder først og fremst Midt- og Sør-Gudbrandsdalen og deler av Etnedal og Nordre Land.

Statens tilbud til jordbruket inneholder urealistiske inntektsmuligheter

Staten la i dag fram sitt tilbud til jordbruket. Vi ser at de har lest kravet vårt, men det mangler en god del penger for å gjennomføre Stortingets ønskede politikk, sier fylkesleder Kristina Hegge. Dessuten er deler av Statens ramme fylt med urealistiske inntektsmuligheter.

- Målrettet skivebom fra regjeringen

- Regjeringens tilbud i jordbruksforhandlingene er noe så spesielt som en målrettet skivebom, sier lederduoen i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng og Lars Opsal jr.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere