Økouka i Trøndelag

I samarbeid med Fylkesmannen arrangerer Oikos Økologisk Norge Økouka i Trøndelag. Mange arrangement vil foregå i tidsrommet 29. september - 6. oktober. Økouka åpner med et arrangement på Voll Gård med humlehotellsnekkering, omvisning grønnsakåker og besøke dyra i fjøset, fermenteringskurs og mye mer. Skjetlein grønt kompetansesenter har økologisk fagdag 2. oktober.
Program for alt som foregår under Økouka i Trøndelag kan du laste ned her
ØKOUKA Trøndelag nærmer seg og vi vil oppfordre alle til å sjekke ut programmet som inneholder et mylder av arrangementer; alt fra åpne økologiske og biodynamiske gårder, ost- og vinkveld, kurs i humlekassebygging og såpelaging, fermenteringskurs, inspirasjonskurs for både kjøkkenansatte, lærere og andre matglade til økoseminar.
Høstens grønneste begivenhet startes offisiellt med åpning på Voll Gård 29. september, her kan du oppleve hele Trondheims bondegård, alle dyrene og det som gror der, mini økomarked, konsert med Tindved, lesestund for de minste, seminar om småskala grønnsaksdyrking, pop-up restaurant med Fagn og pop-up kafe med Øver-Bakken kaffebrenneri.
Om Økouka
Økouka er en nasjonal feiring av økologisk og biodynamisk landbruk som løfter vi fram og feirer alle de små og store aktørene som hver dag jobber for et økosystem i balanse. Insektene, bøndene, kokker, forhandlere politikere, kunnskapspersoner og oss som forbrukere. Det er arrangementer i både nord- og sørdelen av Trøndelag og uka er et samarbeid mellom Oikos Nord-Trøndelag, Oikos Sør-Trøndelag Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt, Norsk Landbruksrådgivning Trøndelag, Mære landbruksskole, og Fylkesmannen i Trøndelag.
Vi håper å se deg under uka!
Du finner oss her:
https://www.facebook.com/OkoukaiTrondelag/
Instagram: okoukatrondelag
Hilsen alle oss i ØKOUKA Trøndelag