Program for alt som foregår under Økouka i Trøndelag kan du laste ned her

ØKOUKA Trøndelag nærmer seg og vi vil oppfordre alle til å sjekke ut programmet som inneholder et mylder av arrangementer; alt fra åpne økologiske og biodynamiske gårder, ost- og vinkveld, kurs i humlekassebygging og såpelaging, fermenteringskurs, inspirasjonskurs for både kjøkkenansatte, lærere og andre matglade til økoseminar.

Høstens grønneste begivenhet startes offisiellt med åpning på Voll Gård 29. september, her kan du oppleve hele Trondheims bondegård, alle dyrene og det som gror der, mini økomarked, konsert med Tindved, lesestund for de minste, seminar om småskala grønnsaksdyrking, pop-up restaurant med Fagn og pop-up kafe med Øver-Bakken kaffebrenneri.

 Om Økouka

Økouka er en nasjonal feiring av økologisk og biodynamisk landbruk som løfter vi fram og feirer alle de små og store aktørene som hver dag jobber for et økosystem i balanse. Insektene, bøndene, kokker, forhandlere politikere, kunnskapspersoner og oss som forbrukere. Det er arrangementer i både nord- og sørdelen av Trøndelag og uka er et samarbeid mellom Oikos Nord-Trøndelag, Oikos Sør-Trøndelag Foregangsfylke økologisk melk og kjøtt, Norsk Landbruksrådgivning Trøndelag, Mære landbruksskole, og Fylkesmannen i Trøndelag.

 Vi håper å se deg under uka!

 Du finner oss her:

 www.okouka.no

https://www.facebook.com/OkoukaiTrondelag/

Instagram: okoukatrondelag

 Hilsen alle oss i ØKOUKA Trøndelag