Link til informasjon om NIBIO-konferansen 2019

Hei,

Vi inviterer til NIBIO-konferansen, som arrangeres 12.-13. februar 2019. Lenke til program og påmelding er nederst i e-posten. Fram til 15. desember har vi ‘Early Bird’-pris med reduserte deltakeravgifter, men ordinær påmeldingsfrist er 24. januar.

Tema for konferansen er Bioøkonomi: Miljøbidrag eller miljøbedrag? Når verdens befolkning fortsetter å øke og vi utnytter ressursene stadig mer, så stiller vi spørsmålet om dette er bærekraftig? Hva er bioøkonomiens bidrag til bærekraft og biomangfold? Dette ønsker NIBIO-konferansen 2019 å rette søkelyset mot, og i konferansens fellesdeler vil dette være hovedtema.

 

 

 

Vi har med oss landbruks- og matminister Bård Hoksrud, forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø, generalsekretær i WWF Bård Vegard Solhjell, programleder og forskningsformidler Andreas Wahl, professor emeritus ved BI Jørgen Randers, leder i Bioteknologirådet og CICERO-direktør Kristin Halvorsen og forskningsdirektør i Chatham House Rob Bailey, for å nevne noen av foredragsholderne. Erik Wold vil være konferansier og lose oss gjennom programmets fellesdeler. I tillegg har vi flere dyktige foredragsholdere fra NIBIO, Ruralis, Sabima, Havforskningsinstituttet og Norsk landbruksrådgivning. For første gang har vi også med oss Vitenparken, som bidrar med aktiviteten Grønn koding – fra prat til handling!

Les mer om tema for konferansen i nyhetssaken under, på konferansens nettside og følg oss i sosiale medier. På nettsiden legger vi også etter hvert ut informasjon om noen av foredragsholderne, lenker til sammendrag av foredrag, samt at programmet vil oppdateres etter hvert som mer faller på plass.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen til NIBIO-konferanse på X Meeting Point, som ligger mellom Oslo og Gardermoen.

 Marte Lund Kristoffersen, prosjektleder for NIBIO-konferansen