URFE seminar i Stjørdal og Trondheim
For produsenter som driver med bevaringsverdige kuraser/ landraser med melkeproduksjon, ammeku eller okse/ kastratoppdrett eller som vurderer alternativ produksjon.
Kulinarisk høydepunkt med «radiokokken» Inge Johnsen !
Urnorske råvarer I særklasse- en reise fra beite til delikatesse
Program søndag 01.desember
13.00 Gårdsbesøk hos Vidar Kvittem med Sidet trønderfe
Ca. 14.15 Gårdsbesøk hos Ingrid og Arnt Bjørseth med Telemarkfe
Ca kl 15.30 Gårdsbesøk og servering på Øfsti Søndre (Sidet trønderfe)
Program mandag 02.desember
09.45 Registrering
10 00-10.30 Deltakerne ønskes velkommen til Lian restaurant. Foredrag v/ Inge Johnsen fra Lian restaurant om kortreist mat i godt selskap
10.30-11.00 Presentasjon av URFE v/Ola Hammer Langleite.
11.00-11.30 Urfe- en «snakkis» i restaurantbransjen v/ Nortura proff v/ regionsjef Midtnorge Per Ove Jakobsen
11.30-11.45 : Kort pause
11.45-12.30 Norske landraser, status og utvikling, forskning og fakta. v/ Ola Hammer Langleite
12.30-13.45 Eksklusiv dugurd med Urfe. Inge Johnsen m/vertskap
13.45-14.15 Økonomi i mjølkeproduksjon med landraser v/ Ola Hammer Langleite
14.15-15.00 Økonomi i ammeku og kastratoppdrett med landraser v/ Ola Hammer Langleite
15.00-15.15 Kort pause
15.15-15.45 Oppsummering. Avslutning på seminaret.
Påmelding på email til ola@olahammer.no eller telefon 91 60 90 81, innen tirsdag 26.november
Prisen på dagseminaret er 500,- kr pr pers og inkluderer mat og kaffe.
Det er overnattingsmuligheter og middagsservering hos Ersgård i Stjørdal for de som trenger det. Tlf 901 87 220
VELKOMMEN!