Kulinarisk høydepunkt med «radiokokken» Inge Johnsen !

Urnorske råvarer I særklasse- en reise fra beite til delikatesse

Program søndag 01.desember

13.00 Gårdsbesøk hos Vidar Kvittem med Sidet trønderfe

Ca. 14.15 Gårdsbesøk hos Ingrid og Arnt Bjørseth med Telemarkfe

Ca kl 15.30 Gårdsbesøk og servering på Øfsti Søndre (Sidet trønderfe)

Program mandag 02.desember

09.45 Registrering

10 00-10.30 Deltakerne ønskes velkommen til Lian restaurant.  Foredrag v/ Inge Johnsen fra Lian restaurant om kortreist mat i godt selskap

10.30-11.00   Presentasjon av URFE v/Ola Hammer Langleite.

11.00-11.30  Urfe- en «snakkis» i restaurantbransjen v/ Nortura proff v/ regionsjef Midtnorge Per Ove Jakobsen

11.30-11.45 : Kort pause

11.45-12.30  Norske landraser, status og utvikling, forskning og fakta. v/ Ola Hammer Langleite

12.30-13.45  Eksklusiv dugurd  med Urfe. Inge Johnsen m/vertskap

13.45-14.15 Økonomi i mjølkeproduksjon med landraser v/ Ola Hammer Langleite

14.15-15.00 Økonomi i ammeku og kastratoppdrett med landraser v/ Ola Hammer Langleite

15.00-15.15 Kort pause

15.15-15.45 Oppsummering. Avslutning på seminaret.

Påmelding på email til ola@olahammer.no eller telefon 91 60 90 81, innen tirsdag 26.november

Prisen på dagseminaret er 500,- kr pr pers og inkluderer mat og kaffe.

Det er overnattingsmuligheter og middagsservering hos Ersgård  i Stjørdal for de som trenger det. Tlf  901 87 220

 

 

VELKOMMEN!