Suksessen fra i fjor gjentas i Alta

Først ut er Alta Bondelag som inviterer til Åpen gård på Heimdal gård fra kl. 11:00 til 15:00.

Alta Bondelag og Heimdal gård i Killiveien 73, inviterer til Åpen Gård, lørdag 23. august fra kl 1100 til kl 1500.

Det blir visning i fjøset, nærkontakt med dyra på gården og andre dyr, gjeterhundoppvisning, ridning, cowboyoppvisning, konkurranser, demonstrasjon av spinning m.m.

Det selges også grillmat, brus, kaffe og kaker m.m. Lokallaget har betalingsterminal så du trenger ikke tenke på småpenger. Er du heldig kan du vinne premier på inngangsbilletten.

Det er gratis inngang, og besøkende oppfordres til å parkere på angitte steder, og ikke langs Killiveien.
Adressen til gården er Killiveien 73.

 

For første gang på lenge i Karasjok

søndag 24.august inviterer Karasjok Bondelag til Åpen gård hos Torgeir Nordsletta i Holganjarga fra kl.12:00 til 17:00. Her kan du møte mange dyr blant annet kalver, lam, høns og hester. Av andre aktiviteter du kan delta på er natursti, hestekjøring og jurklutekasting. Litt enkel grillmat bys det også på.

 

Besøk gården på landbruksskolen

I samarbeid med Tana videregående skole inviterer Tana Bondelag til Åpen gård på landsbruksskolen den 31. august fra kl. 11:00-15:00. Det blir massevis av aktiviteter for både små og store: Omvisning i fjøs og økohage, kalvemønstring, kuskitbingo, jurklutekasting, hesteskokasting og ridning for å nevne noen. Du trenger ikke å gå sulten herfra for det blir salg av grillmat, rømmegrøt, kaffe og vafler.

Vertskap og lokallag ønsker velkommen til Åpen gård!