Kompetanseløft Trøndersk landbruk

Enormt behov for rekruttering til grønn utdanning - Trøndelag setter rekruttering på dagsorden!

Halvor Nordli, fremtidens landbruksutdanning

Prosjektene Kompetanseløft Trøndersk landbruk og Velg skog Trøndelag har gått sammen om å arrangere fagdager som skal sette søkelys på mulighetene ved grønn utdanning. De fremmøtte til fagdagen fikk et innblikk i næringas behov, og mulighetene ved å velge grønn utdanning fra interesseorganisasjonene i landbruket.

Kompetansebygging avgjørende for fremtidens bønder

Kompetansekonferanse Værnes, Kirsten I. Værdal, landbruksdirektør, Lars Morten Rosmo, leder S-T Bondelag, Christian Anton Smedshaug, Agrianalyse, Harald Volden ,Tine, Frøydis Vold, LMD, Anne Grete Rostad, prosjektleder kompetanseløft trøndersk landbruk

Hvordan får vi tak i de beste hodene til å jobbe i landbruket, hvordan ruster vi oss mot konkurrerende rådgivning fra utlandet, hvordan sikrer vi rekruttering til de ulike stillingene vi har behov for i landbruket i fremtiden?

Lansering av tipshefte om lokal aktivitet for å nå økt matproduksjon

LOGO KTL

Møteplasser og erfaringsutveksling – viktig for samhold og aktivitet og økt matproduksjon. Vi skal ikke undervurdere viktigheten med sosiale møteplasser for landbruksnæringa. Kompetanseløft Trøndersk landbruks lanserer nå et tipshefte som skal være til inspirasjon for lokal aktivitet.

Første Kompetansekafe i Sør Trøndelag arrangeres 8.november

8. november er det duket for ny kopmetansekafe. Den første i rekken i Sør-Trøndelag. Sted for dagen er Skjetlein grønt kompetansesenter. Kl. 10-12.00. obs: påmelding: arve.lian@stfk.no Vel møtt!

Mære inviterer til den første Kompetansekafeen

Velkommen til Kompetansekafe på Mære landbruksskole 24.10 kl 12-15 Tema for Kompetansekafeen denne gangen er storfe og melk.

Kompetansecafe'en på Skjetlein 4. oktober er desverre utsatt.

Ny dato vil bli annonsesrt her.

Arkiv

Våre samarbeidspartnere