Fredag 13. januar
Møteleiar Åse Vaag, landbruksdirektør
Klokkeslett |
Tema |
|
1700 – 1720 |
Velkommen. Kva ønskjer me med fagsamlinga? |
Landbruksdirektør Åse Vaag |
1720 - 1900 |
Kva gjer me vidare med lammekjøtproduksjonen? |
Debattpanel med deltakarar frå Norsk Sau og Geit, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Fylkesmannen i Hordaland, marknad/ butikkkjede og sentral politikar. Ordstyrar Jostein Ljones |
2000 - |
Middag og sosialt |
|
Laurdag 14. januar
Møteleiar Nils Inge Hitland, leiar i Hordaland Sau og Geit
Klokkeslett |
Tema |
|
0900 – 1000 |
Grovfôr vs kraftfôr. Kor lite kraftfôr kan sauen klara seg med? |
Åshild Randby, NMBU |
1000 - 1045 |
Rapportering frå delprosjekta i NyGiv |
Bodhild Fjelltveit, Jan Tommy Midtgård, John Karsten Raunholm og Håvard Øvsthus |
1045 – 1100 |
Pause og utsjekking |
|
1100 – 1115 |
HSG sine tankar om prosjektet NyGiv og sauenæringa i tida som kjem |
Nils Inge Hitland, leiar i HSG |
1115 – 1215 |
Arbeidsgrupper: Utfordra næringa – kva er behovet vidare? |
Alle |
1215 – 1315 |
Lunsj |
|
1315 – 1400 |
Oppsummering av gruppearbeid |
Alle |
1400 – 1445 |
Er det mogleg å omsetja fleire kvalitetslam? |
Even Nordahl, råvarestrategisk ansvarleg i Opplysningskontoret for egg og kjøtt |
1445 – 1500 |
Avslutning |
HSG/ Fylkesmannen |
Prisar: Dagpakke kr 560, Heilpensjon pr. person i enkeltrom kr 1940 og i dobbeltrom kr 1600. Heilpensjon inkluderer 3 rettars festmiddag fredag kveld og frukost og lunsj laurdag.