Klart for årsmøte på Skei

Publisert 04.03.2020
  • Tips en venn om denne siden

Torsdag 5.mars startar årsmøtet til Sogn og Fjordane Bondelag. I dag har styre hatt møte, i tillegg har dei gjort alt klart før årsmøtet.

EIN GLAD GJENG: Styret i Sogn og Fjordane Bondelag.

 

Torsdag 5.mars startar fylkesårsmøte til Sogn og Fjordane Bondelag på Skei, men allereie onsdag 4.mars var styre i Sogn og Fjordane Bondelag på plass.

Dei brukte dagen på styremøte. I tillegg fekk dei rigge og ordne møterommet.

 

Middag med nye leiarar i lokallaga

KJEKK KVELD: Etter styremøte var over, venta god mat i godt selskap.

 

Klokka 20.00 var det middag. På menyen sto det lam. I tillegg til styret i Sogn og Fjordane Bondelag møtte fleire nye lokallagsleiarar.

I morgon klokka 08.30 skal dei delta på ei samling for nye lokallagsleiarar der ein går gjennom oppgåvene som er knytta til leiarvervet.

 

 

 

Tid for saktemat

Lammelår er for mange ein like viktig del av påska som påskekrim, påskeegg, påskeharen og påskelabyrinten. Her kjem tips til påskeklassikaren, kanskje du skal grave den ned?

Ringorm-seminar

Ringorm-seminar

3.mars vart det arrangert ringorm-seminar i Oslo, sjå seminaret på video her.

- Eg ser lyst på beitesesongen

- Eg ser lyst på beitesesongen

Landbruks- og matdepartementet har fastsatt reglar som gjer det mogeleg å bruke ulike typar salt til beitedyra i Nordfjella.

Her underviser Gert Runar elevane

Her underviser Gert Runar elevane

Gert Rune Rørvik underviser på Mo og Øyrane vidaregåande skule, avdeling Mo. For tida har han nettundervisning for elevane grunna koronaviruset. Heimekontoret deler han med borna sine.

Våre samarbeidspartnere