Nyheter fra Akershus Bondelag

Fagmøte; Hva vil de neste årene bringe av muligheter og utfordringer for grøntprodusenter på Østlandet?

Endelig kan vi invitere til fagmøte for grøntprodusenter på Østlandet. Sett av tirsdag 5. april for å møte et stjernegalleri av innledere. Statssekretær Wenche Westberg, leder i Norges Bondelag Bjørn Gimming, leder i Norsk Grønt Arne Kristian Kolberg, inspektør i Arbeidstilsynet Laila Grødal, jordbærprodusent Per-Fredrik Saxebøl og rådgiver i HMS Kari-Anne Aanerud kommer. Kommer du ?

Per Fredrik Saxebøl fikk Stå-på-prisen

Han brenner for norsk matproduksjon av høy kvalitet, og er rett og slett en ildsjel for det lokale bondelaget, og for større saker inn i Norges Bondelag, sa Terje Romsaas og delte ut Stå-på-prisen til Per Fredrik Saxebøl fra Frogn Bondelag.

Fylkesleder Jens Thori Kogstad: Vi må lage et mer dynamisk system

- Vi ser at regimet vi har med årlige forhandlinger om priser og kostnadsberegning på lang horisont kommer til kort i møte med de turbulente og uforutsigbare tidene vi er i. Vi må få til et mer dynamisk system, sa fylkesleder Jens Thori Kogstad i talen til årsmøtet.

Årsmøte i Akershus Bondelag 18. og 19. mars

18. mars åpner årsmøtet i Akershus Bondelag. Her finner du program og sakspapir til møtet.

Stormøte Korn: Ingen løfter, mye god vilje fra landbruksministeren

Landbruks- og matminister Sandra Borch var forsiktig med løftene, men serverte mange formuleringer med positiv klang på Stormøte Korn i Askim i går.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere