Nyheter fra Akershus Bondelag

Kornprogrammet: Studietur til Helsingfors, Finland 16.-19. Juni 2016

Nå har påmeldingen åpnet! Begrenset antall plasser. Kornprogrammet i Akershus og Østfold Bondelag arrangerer studietur til Finland for kornprodusenter og andre interesserte.

- Frogn Bondelag kåret til årets lokallag

Årets Lokallag er en utmerkelse som deles ut på årsmøtet i Akershus Bondelag. Prisen skal gå til det laget som i har vært best det siste året. På årsmøtet i 2016 gikk prisen til Frogn Bondelag. Laget har lagt seg på et bra aktivitetsnivå, samtidig som det ivaretar sine ”forpliktelser” i organisasjonen som helhet, oppsummerte fylkesleder Sigurd Enger når han delte ut prisen.

- Rælingen Bondelag vant vervekonkurransen i Akershus Bondelag!

Rælingen Bondelag har vervet best av alle lokallagene i Akershus Bondelag i 2015. Det ble tidlig på året utlyst en vervekonkurranse der det vinnende laget fikk en helaften for styret på et spisested som satser på lokalmat i premie. Rælingen ”bestemte” seg tidlig for å vinne, og det gjorde de også. Laget økte fra 64 -73 medlemmer i 2015, og økningen kom gjennom målrettet verveaktivitet.

Må tilrettelegge for økt bruk av utmarka

- Politikerne må ta større hensyn til næringslivet som er avhengige av å bruke utmarksressursene, sier Erling Aas-Eng, leder i Hedmark Bondelag. Sammen med 18 andre organisasjoner overleverte han en felles rovdyrpolitisk plattform til Energi- og miljøkomiteen på Stortinget.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere