Av Kåre Blålid:
Men det var også fagprogram på timeplanen. Landbrukstjenster Sør var kommet for å presenterer sine tjenester med landbruksvikarer og avløyser ved sykdom. Dekningen er god i vårt område. De informerte og om nye løsninger i forbindelse med omlegging av regler for utbetaling. Før gikk tilskudd rett til Landbrukstjenster Sør, men nå går dette til den enkelte produset. Dette var et nyttige foredrag og det er godt å vite at det kan være hjelp å få når behovet et der.

Landbruksdrenering sto og på programmet. Det var firma Birger Nygård & søn som viste video og fortalte om sin nye innkjøpte maskin med Rådahlsgraver. Forsamlingen fikk se hvordan et stort hjul gravde seg ned i jorda og en fart på over 1 km/t tok den seg frem og la bak seg både grøft, drenslange og sponfilter. På turen tilbake ble grøfta lagt fint  igjen!.Deltagere fikk svar på spørsmål om stein i jorda, fart, kostnader osv.

Det siste innlegget var det Fylkesleder i Aust-Agder sau & geit som sto for. Han fortalte om prosjektet Ny giv i saueholdet i Aust-Agder. Prosjektet skal sette fokus på saueholdet generelt,  på utmarkstematikk, på dyrehelse, nybygg og rehabilitering og tilslutt rekruttering. Det vil bli gjennomført fagmøter rundt om i fylket hvor temaene blir satt på dagsorden. Til slutt ble sauedrifta til Marit Gunn Tveit og Kåre Blålid presentert ved lysbilder og foredrag. De holder til på Sagvollen i Lillesand.

Opp i alt dette var det rikelig med smørbrød, kaffe og kake!

Det var bondelagslederne Tom Løland  og Marit Gunn Tveit (bilde) som sto bak arrangementet - men her var og Iveland lokallag invitert og deltok.