Nasjonal konferanse om urbant og bynært landbruk

  • Tips en venn om denne siden

12. april er det klart for den første nasjonale konferansen om urbant og bynært landbruk. Konferansen arrangeres hos NTNU Moholt i Trondheim, og arrangør er Nettverk for urbant og bynært landbruk i Sør-Trøndelag. Konferansen er åpen for alle interesserte. Påmeldingsfrist 6. april

Her finner du hele programmet for nedlasting

Påmelding innen 6. april på https://www.deltager.no/matibyen2016

Jubileumskake Strinda Frivilligsentral 25 år

Bydelstorg og 25-årsjubileum i Strinda Frivilligsentral

Søndag 12. juni i strålende vær med sol fra skyfri himmel gjennomførte Strinda Frivilligsentral sitt årlige Bydelstorg for 17. gang. Strinda Frivilligsentral er lokalisert i "Gulhuset" på Voll gård, og er en del av virksomheten som stiftelsen for Voll gård har. I styret til stiftelsen har Sør-Trøndelag Bondelag en styrerepresentant.

Nabolagshager

Mat i byen ga inspirasjon på mange områder

Urbane landbrukssenter og nye distribusjonskanaler for lokalmat var to av flere tema som ble belyst og diskutert på konferansen om Mat i byen som ble arrangert i Trondheim 12. april.

salat

Stor interesse for Mat i byen

Da den første nasjonale konferansen om Urbant og bynært landbrukt ble arrangert i Trondheim 12. april, var det over 80 personer som hadde møtt fram for å høre mer om dette høyaktuelle temaet.

Urbant landbruk møte på Byneset april 2016

Mange spennende muligheter i bynært marked

Det var på tide å bevege seg ut av Prinsenkrysset for å se hva som rører seg i landbruket på bygda i Trondheim. Så vi dro til Spongdal på Byneset mandag kveld der Byneset Bondelag og Trondheim kommune hadde invitert til møte om bynært landbruk og muligheter med bynært marked.

Dette skjer i Sør-Trøndelag Bondelag

Tirsdag
08
Mai

Styremøte Sør-Trøndelag Bondelag 8.5.2018

Bondelagets Servicekontor, Trondheim
Tirsdag
08
Mai

Informasjonsmøte om jordbruksforhandlingene

Skjetlein vgs, auditoriet
Tirsdag
15
Mai

Påmeldingsfrist til Voksenagronomutdanninga på Skjetlein vgs

Påmeldingsfrist

Våre samarbeidspartnere