Avgang Kamerun

  • Tips en venn om denne siden

13 februar reiser 3 av de 4 medlemmene i U-landsutvalget, pluss et tidligere medlem, til Kamerun.

I tillegg til å se og følge opp det som er gjort de siste tre åra, vil vi drøfte det videre arbeidet framover. Vi skal besøke nye og gamle steder i Sambolabo området. Vi ønsker å få dokumentert noe bedre hva vi har vært med på å bygge av bruer og brønner siden oppstarten i Galim for 22 år siden. Og ikke minst få ennå bedre innblikk i arbeidet som skjer i gruppene. Som vanlig har våre to medarbeidere laga et spennende program for oss. Vi gleder oss !

mayo-koui

Nå bygges det

Å krysse elva Mayo-Koui har været krevende. Se film og bilde av bilen som man prøver å dytte opp fra elva

Sparing skaper muligheter

Aissatou er ei eldre kvinne som har spart i flere år. 31 desember i fjor fikk hun utlevert sparebeløpet sitt.

Ny bru i 2018

I disse dager er det full mobilisering av flere landsbyer for å forberede arbeidet til den nest største brua vi har bygd i regionen.

årsmøte bjerkreim bygdekvinnelag

En stille omveltning

Onsdag 25 oktober var snaut 30 damer samla til årsmøte i Bjerkreim Bygdekvinnelag på Vikeså. Foruten årsmøtesaker var det fokus på bistandsarbeidet i Sambolabo.

tur til Sambolabo

Tur til Kamerun

I tidsrommet 13 til 24 februar 2018 vil det bli arrangert tur til Kamerun. Hva med å se Rogalandsgarden i Kameruns arbeid selv?

Gutt drikker skittent vann

Ny brønn i Mayo Kouladje

Mayo Kouladje er en liten landsby med ca 300 mennesker som ligger ca 27 km fra Sambolabo. Nå har de endelig fått et skikkelig brønn.

Våre samarbeidspartnere