Avgang Kamerun

  • Tips en venn om denne siden

13 februar reiser 3 av de 4 medlemmene i U-landsutvalget, pluss et tidligere medlem, til Kamerun.

I tillegg til å se og følge opp det som er gjort de siste tre åra, vil vi drøfte det videre arbeidet framover. Vi skal besøke nye og gamle steder i Sambolabo området. Vi ønsker å få dokumentert noe bedre hva vi har vært med på å bygge av bruer og brønner siden oppstarten i Galim for 22 år siden. Og ikke minst få ennå bedre innblikk i arbeidet som skjer i gruppene. Som vanlig har våre to medarbeidere laga et spennende program for oss. Vi gleder oss !

Ny bru i 2018

I disse dager er det full mobilisering av flere landsbyer for å forberede arbeidet til den nest største brua vi har bygd i regionen.

årsmøte bjerkreim bygdekvinnelag

En stille omveltning

Onsdag 25 oktober var snaut 30 damer samla til årsmøte i Bjerkreim Bygdekvinnelag på Vikeså. Foruten årsmøtesaker var det fokus på bistandsarbeidet i Sambolabo.

tur til Sambolabo

Tur til Kamerun

I tidsrommet 13 til 24 februar 2018 vil det bli arrangert tur til Kamerun. Hva med å se Rogalandsgarden i Kameruns arbeid selv?

Gutt drikker skittent vann

Ny brønn i Mayo Kouladje

Mayo Kouladje er en liten landsby med ca 300 mennesker som ligger ca 27 km fra Sambolabo. Nå har de endelig fått et skikkelig brønn.

legging av dekket Mayo-Sangana

Den første brua i 2017 er ferdig

I 2017 skal det bygges to nye bruer - 3 april var dekket lagt på den første brua over elva Mayo-Sangana, og da er det full mobilisering!

Våre samarbeidspartnere