Finn ditt "smutronstelle"

Om du zoomer ut ser du at hele Østfold er fylt med rammer til inspirasjon om du skal på en miniferie eller bare ta eftasvæl ute i det fri. Det er kanskje den beste ferien vi kan ha, hvis vi innimellom tar en fot i bakken, kjører utenom motorveiene og lar blikket hvile på landskapet. Her er det naturlandskap og kulturlandskap i skjønn forening.

Dra på rammejakt i sommer

– Vi i bondelaget vil bidra til å løfte Norgesferien til et nytt nivå, samtidig som vi vise fram bondens viktige rolle som leverandør av vakkert kulturlandskap, gjennom kampanjen #komhit i sosiale medier, sier leder i Østfold Bondelag Svend Arild Uvaag.

- Vi ønsker å gjøre folk mer oppmerksomme på hvor mye av landskapet vi ser som er formet av jordbruket, sier bondelagsleder Svend Arild Uvaag. - Landskapet utgjør en viktig del av identiteten til mange av oss, og det er avhengig av et aktivt jordbruk. Dette er en del av vårt samfunnsoppdrag som bonde, og vi er glade for å vise dette fram på denne måten, sier han.

Følg oss i sosiale medier

Hver uke deler vi bilder på vår instagramkonto @ostfoldbondelag og Østfold Bondelag på Facebook. Alle som skal på tur i sommer, oppfordres til å stoppe opp og ta en titt på landskapet gjennom rammene, knipse et bilde og dele det i sosiale medier med #komhit og #ostfoldbondelag. Denne nasjonale kampanjen er både fysisk og digital, og alle kan følge rammene under emneknaggen #komhit på facebook og instagram.  Det blir en oversikt over alle rammene på bondelaget.no/komhit, etter hvert som de blir satt opp.