Kai Fjeld ved Nortura Hærland mottok Østfold Bondelags innsatspris.

Innsatsprisen 2014 går til Kai Fjeld, fabrikksjef ved Nortura Hærland

Innsatsprisen deles ut av Østfold Bondelag til person(er) eller organisasjon(er) som har satt spor etter seg i Østfoldlandbruket. Prisen er en anerkjennelse for mange års arbeid og deles ut under årsmøtet til Østfold Bondelag.

Østfold Bondelag sin innsatspris for 2014 tildeles Kai Fjeld, fabrikksjef ved Nortura Hærland. Fjeld mottar prisen for sitt mangeårige engasjement og arbeidsinnsats ved Norturas anlegg i Hærland, Eidsberg. Han har vist et utrolig engasjement i sitt arbeid, han er opptatt av innovasjon og nyskaping og han leder Norges største slakteri.

- Dette setter jeg stor pris på, sa en overrasket fabrikksjef Kai Fjeld da han mottok innsatsprisen i Halden i dag. - Landbruket og samvirket står sterkt i Østfold, og det samarbeidet vi har i verdikjeden er viktig.

Juryens begrunnelse:

Styret i Østfold Bondelag har enstemmig vedtatt å tildele Innsatsprisen 2014 til fabrikksjef Kai Fjeld ved Nortura Hærlands anlegg i Eidsberg. Prisen får han for sin mangeårige innsats som fabrikksjef ved det bondeeide samvirkekonsernet Nortura Hærland. Noen stikkord om hva juryen har vektlagt:

  •  Kai er utrolig engasjert i arbeidet sitt
  •  Kai har styrt Nortura Hærland i en periode med stor vekst
  •  Kai er opptatt av innovasjon og nyskaping
  •  Kai leder Norges største slakteri
  •  Bedriften er et flaggskip /fyrtårn
  •  Nortura Hærland har påtatt seg å ta inn 50 lærlinger per år

Østfold Bondelag ønsker å vise sin takknemlighet til Kai Fjeld for hans innsats gjennom mange år til beste for eierne og de ansatte ved Nortura Hærland. Det er med glede vi overrekker prisvinneren et synlig bevis på at det er han som er vinner av Østfold Bondelags Innsatspris for 2014. Vi gratulerer!

Kontaktpersoner: Fylkesleder Martha Mjølnerød, 92460794