Tyvstart på Åpen Gård på Jøa

  • Tips en venn om denne siden

Fosnes Bondelag inviterte til Åpen Gård 30. juli på Moen Gård på Jøa. Lokallagsleder Svenn Ove Fosseng og Lena Kildahl var først ut i å arrangere Åpen Gård i dette lokallaget.

Ungene koste seg på Åpen Gård. (Foto: Svenn Ove Fosseng)- Været så i utgangspunktet ut til ikke å være på vår side, men det viste seg å bli svært bra når dagen kom. Vi hadde aktiviteter som høyhopping, ridning, natursti og melkespann-kasting. Av dyr ble det vist frem høns, kalv, ku, kanin, gris, sau og hest.

Serveringen var det Jøa cafè og catering som stod for. De serverte pølser, vafler, kaffe og grillet laks for de som ønsket middag på dagen. Totalt var det mellom 60 og 80 besøkende. Ikke mange, men siden det er første året vi har Åpen gård er vi fornøyde.

Dette forteller en fornøyd arrangør og lokallagsleder.

Åpen Gård Lierne Bondelag

Åpen Gård på Lierne

August er tid for åpne gårder landet rundt. Helgas tilstelning ved Lierne Bondelag hadde et variert program for store og små.

.

Åpen Gård

Namsskogan og Røyrvik Bondelag og Nærøy Bondelag er først ute med å arrangere Åpen Gård. Lørdag 20. mai ønsker de å gi folk gode opplevelser og spre kunnskap om norsk landbruk.

a

Åpen Gård på Marienborg

Tradisjontro så arrangerer Nesset Bondelag Åpen Gård. 8. september inviteres store og små til en trivelig dag på Marienborg.

a

Åpen Gård i Overhalla

Nå nærmer det seg sommerens vakreste eventyr, der landbruket viser seg fra sin beste side, nemmelig Åpen Gård. Og først ut er Overhalla Bondelag.

Åpen gård

Velkommen til Åpen Gård 2011

Søndag 21. august kan du, i Nord-Trøndelag, besøke gårdene Sakshaug Berg på Inderøy, Holand i Foldereid, Valberg Slektsgård på Frosta og Solnes Gård i Stod nord for Steinkjer.

Åpen gård

Åpen Gård i Nord-Trøndelag

I Nord-Trøndelag arrangerer lokale bondelag Åpen Gård hele 7 steder! Fosnes Bondelag arrangerte Åpen Gård lørdag 30. juli. De andre åpne gårdene finner du i disse kommunene: Foldereid, Frosta, Inderøy, Nesset, Overhalla og Stod.

Våre samarbeidspartnere