Kurshelga er for deg som er interessert i gårdsdrift, har planer om å overta gård eller som har tatt over gård de siste årene. Her møter du andre i samme situasjon, utvikler eget nettverk og kunnskap om landbruk og gårdsdrift. Kurset avholdes på Scandic Hotel Brennemoen i Mysen, 23.-24. mars.

Vi lover et godt sammensatt program. Her er noen smakebiter:

  • Gårdsregnskap og økonomi
  • Klima og jordbruk, noen tiltak
  • Ny teknologi i landbruket
  • Hvordan kan man tilpasse ernæring og fysisk aktivitet i hverdagen som bonde
  • Landbrukspolitikk
  • Satsninger innenfor både tradisjonelt og utradisjonelt landbruk

Johanne Houge, klimarådgiver i Bondelaget, vil fortelle om status i klimaforhandlingene og dele tips og triks for klimatiltak på din gård. Torbjørg Kylland, daglig leder i Follo Regnskap, vil gi en innføring i gårdsregnskap og økonomiforståelse. Marthe Bogstad fra Kløfta ble fulltidsbonde som 24-åring. Hun vil fortelle litt om de valgene hun tok og hvordan hun har skapt seg sin egen arbeidsplass. I tillegg blir det nyttige innlegg om lån, forsikring og sparing, samt finansiering i landbruket.

Gunstig å delta hvis du er medlem i Bondelaget 18 - 35 år

Vi gir deg som er medlem i Bondelaget (18 - 35 år) en rabattert pris på kurs og overnatting: Kr. 1 500.- Prisen inkluderer todagers kurs, overnatting, lunsj begge dager, frokost og 3-retters middag. For andre vil prisen være kr. 2 500,-

Har du lyst til å melde deg inn, kan du lese om våre medlemskap, fordeler og priser her. Med vårt ungdomsmedlemskap (for deg inntil 25 år) blir kontingenten kr. 610. Er du i tillegg medlem av 4H eller NBU, vil kontingenten bli redusert til kr. 295.

Påmelding og forhåndsbetaling gjør du her innen 11. mars.

Foreløpig program er vedlagt. Det vil bli noen mindre endringer.