Denne gangen tilbyr vi to turer. En til gårdsbesøk og landbruksmessen Borgeby i Sverige og en til gårdsbesøk og landbruksmessen Groundswell i England.

Detaljert program for begge turene finner du i lenken nedenfor.

Turen til Sverige blir med reiseleder Terje Fossen-Hellsjø og er for alle med interesse for landbruk og korndyrking. Turen blir i samme stil som de tidligere årene. Borgeby Fältdager er en stor nordisk messe som er verdt å få med seg. Språket på turen og messen blir norsk/svensk og det er gode muligheter for alle å få med seg lærdom hjem! På denne turen er alle måltider inkludert.

Turen til England er en mer fagspesifikk tur for de med spesiell interesse for å fordype seg i redusert jordarbeiding (eller ingen jordarbeiding), fangvekster, dekkvekster, karbonbinding i jord osv. Denne turen blir med reiselederne Maren Holthe og Else Villadsen fra NLR-Øst. Språket på turen blir norsk fra reiselederne, men mye faglig vil foregå på engelsk. Fagmessen Groundswell er en faglig tung messe med mange tilbud om foredrag osv. Messen har et begrenset antall billetter, som også er forholdsvis dyre, men vi har vært så heldige å få holdt av noen til en gruppe fra Norge! På denne turen må deltakerne kjøpe seg en del av måltidene underveis selv, se detaljert program i lenken nedenfor.

For begge turene er det begrenset antall plasser og "førstemann til mølla" som gjelder!

Vi har 40 plasser totalt til deltakere og arrangører på Sverigeturen, og 20 totalt på Englandsturen.

Program, priser og påmelding.