Vestby Landbrukslag arrangerte Åpen Gård i forbindelse med Bygdedagen på Vestby Prestegård 25. mai. Der kunne du se på dyr, prøve traktorløypa og oppleve bunadstog. Vestby Bygdeungdomslag hadde også konkurranse i melkespannholding.

Den 26. mai inviterte Ås Landbrukslag og Vitenparken Campus Ås i samarbeid med Senter for Husdyrforsøk ved NMBU. I 30 år har de invitert barn og voksne til å lære om husdyra og hvor maten kommer fra. 

Eidsvoll Landbruksforening har arrangert Åpen Gård i over 30 år. De har de siste årene har mellom 2500 og 3000 besøkende og i år var intet unntak. Været holdt oppe og de besøkende kunne hilse på dyra, se på gjeterhundoppvisning og prøve ridning. I tillegg var McDonald's på plass og solge pommes frites - med poteter fra Eidsvoll, så klart!

I Ullensaker kunne du besøke Åpen Gård på Haug gård den 18. august. Der fikk de besøkende mulighet til å kjøre tråtraktor, hoppe i høyet og besøke kufjøset. I tillegg hadde de politiske partiene stand, det var politisk debatt og de lokale kandidatene konkurrerte i dyrlegestøvelkasting, jurklutkasting og vedbæring.

Siste mulighet til å for å besøke Åpen Gård er på Stuttreist og himlaga i Aurskog-Høland 21. september!