Åpen Gård

  • Tips en venn om denne siden

Norges Bondelag vil gjennom Åpen Gård gi folk gode opplevelser og spre kunnskap om norsk landbruk. Hvert år arrangerer lokale bondelag Åpen Gård på gårder over hele landet. De fleste Åpen Gård-arrangementene blir i i 2016 holdt 21. og 28. august.

Her arrangeres Åpen Gård i 2016: se kart og oversikt over gårder

For lokallag som arranger Åpen Gård: materiell og nyttig informasjon

Kontaktperson for Åpen Gård i Norges Bondelag er Inger Johanne H. Sveen og Maren L. Kjølberg.

Frå Open Gard i Holmestrand 21. august i år.

Ny helg med Open Gard

Denne helga er den siste av årets to Open Gard-helger. Finn ein Open Gard i nærleiken av der du bur.

Nærkontakt med sauer på Åpen Gård på Hurum i 2011.

Rekordmange gårder å besøke

På Åpen Gård kan du komme litt nærmere gårdslivet og hvordan maten produseres, spise god mat og hoppe i høyet. De neste helgene ønsker 90 bondelag over hele landet velkommen til gards.

Barna hopper i høyet på Åpen Gård på Vaaler i Eidsvoll 2010.

Åpen Gård i Eidsvoll – hvert år

Kommende helg er det Åpen Gård flere steder i landet, blant annet i grunnlovsbygda Eidsvoll, som har holdt det gående hvert år siden starten i 1988.

åpen gård

Åpen gård i Akershus

I år er det fem gårder/lokallag som arrangerer Åpen gård i vårt fylke. Eidsvoll og Skedsmo er først ute, allerede søndag 17. august kan du reise til disse stedene for å besøke en åpen gård. Helga etter følger Hurdal opp lørdag 23. august, mens Ullensaker og Asker/Bærum avslutter med sine arrangement søndag24. august! Dere har mye å glede dere til!

Open Gard 2014

Velkomen til Open Gard

Når avlingane er i hus og sommaren går mot slutten er det tid for Open Gard. I år er det tilskipingar i Eikefjorden og i Førde.

Åpen gård

Åpen Gård

Åpen gård arrangeres av lokale bondelag, med en eller flere bønder som vertskap. Som arrangør av Åpen Gård gjør lokallaget en svært viktig jobb ved å tilby gårdsopplevelser og formidle kunnskap om norsk landbruk. I Oppland er det tre gårder som arrangerer Åpen Gård i august.

kuer

Mat, dyr og opplevelser for barna

Førstkommende søndag arrangeres det Åpen gård to steder i Østfold. I Trøgstad - på Bygdemuseet i kommunesenteret Skjønhaug - og på Syversby gård i Tomter, Hobøl. Flott anledning for barn i alle aldre å oppleve dyr på nært hold, spise god mat og kanskje titte på ulike maskiner og redskaper som brukes når maten vår lages....

Dette skjer i Norges Bondelag

Mandag
06
Februar

AU-møte

Tirsdag
07
Februar

Styremøte

Tirsdag
28
Februar

Fylkesårsmøte Finnmark Bondelag

Lakselv

Våre samarbeidspartnere