Takk for besøket!

  • Tips en venn om denne siden

82.000 har besøkt Open Gard så langt i år. Takk for besøket!

Open Gard er eit årleg arrangement som blir gjennomført av lokallaga til Norges Bondelag i heile landet. I år var hovuddagane for Open Gard 21. og 28. august, og så langt i år har 82.000 personar vore innom ein Open Gard i år.

Besøksrekord fleire stader

Eidsvoll Landbrukslag har arrangert Open Gard kvart år sidan 1987, og i år fekk dei ny besøksrekord med over 2500 gjestar.

Også Sveio Bondelag sette ny besøksrekord. Dei arrangerte Open Gard på Flatnes med over 700 besøkande. Mjølkespannkasting var ein av dei mange populære aktivitetane.

Lokale variasjonar

Dei fleste lokale bondelaga samarbeider med Tine, Nortura og andre organisasjonar om Open Gard, og det er litt lokale variasjonar i programmet. På Open Gard i Kaupanger var det sjølvsagt morellspyttekonkurranse.

Ordføraren stod for den offisielle opninga av Open Gard på Fannremsgården i Orkdal. Det vart også arrangert kalvemønstring på Orkdal Helsetun som er nærmaste nabo med garden, og mange fekk på den måten ta del i arrangementet.

  • Les også:Er ordførerkjedet det samme som ei sauebjelle?

Kjekt med dyr

På Open Gard i Molde i år kom det 200 fleire gjestar enn for to år sidan, og mange nytta høvet til å sjå på dyra.

Kaninane var populære på Open Gard i Lier.

Åpen Gård i Lenaparten 2018, arr av Kolbu- og Østre Toten Bondelag

Bli med på Åpen Gård!

Påmeldinga for lokallag som ønsker å arrangere Åpen Gård er nå åpnet. Åpen Gård er Bondelagets største nasjonale arrangement og vår viktigste fellesdugnad for å bygge kunnskap om norsk landbruk.

Åpen Gård 2017 Eidsvoll Landbruksforening

Åpen Gård-ekspertens beste tips

Åpen Gård er 30 år i år, og Eidsvoll Landbruksforening har vært arrangør hvert år siden starten. Nå deler de sine beste arrangørtips med andre lokallag.

Åpen Gård 2017 Eidsvoll Landbruksforening 2

Åpen Gård feirer 30 år!

I dag åpner påmeldingen for lokallag som ønsker å bli med på jubileumsfeiringen og arrangere Åpen Gård. Siden oppstarten i 1988 har Åpen Gård vokst fram til å bli Bondelagets største nasjonale arrangement.

Åpen Gård logo

Klart for Åpen Gård 2017

Også i år inviterer lokale bondelag til Åpen Gård, og til sammen 94 arrangementer finner sted landet rundt. Årets Åpen Gård-dato er søndag 27. august, men noen steder blir det Åpen Gård allerede før sommeren. Se hele oversikten under.

Frå Open Gard i Holmestrand 21. august i år.

Ny helg med Open Gard

Denne helga er den siste av årets to Open Gard-helger. Finn ein Open Gard i nærleiken av der du bur.

Nærkontakt med sauer på Åpen Gård på Hurum i 2011.

Rekordmange gårder å besøke

På Åpen Gård kan du komme litt nærmere gårdslivet og hvordan maten produseres, spise god mat og hoppe i høyet. De neste helgene ønsker 90 bondelag over hele landet velkommen til gards.

Dette skjer i Norges Bondelag

Onsdag
22
april

Styremøte

Landbrukets hus
Tirsdag
26
mai

Styremøte

Landbrukets hus
Tirsdag
26
mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere