Region Midti i Wenches kjøkken
Onsdag den 21. november er det Midti som er tema hos Wenche Andersen i God Morgen Norge på TV2.
I perioden frem til sendestart på Det Norske Måltid 2012 skal det i TV 2 sine God Morgen Norge- sendinger være fokus på de nominerte produktene i Det Norske Måltid én dag i uken. Wenche Andersen velger hver uke ut noen utvalgte råvarer og produkter fra hver region.
Her er alle nominerte produkter Midti:
- Sadel av villsaus fra Dalpro, Hitra i Sør-Trøndelag (Kjøtt)
- Bakt røkt reinsdyrbiff fra Fjellvilt, Brekkebygd i Sør-Trøndelag (Kjøtt)
- Blåskjell fra Snadder og Snaskum, Rissa i Sør-Trøndelag (Fisk-og skalldyr)
- Teinefanget levende sjøkreps fra Seashell, Frøya i Sør-Trøndelag (Fisk-og skalldyr)
- Balder, hvit geitost, fra Skånaliseter Gårdsysteri, Røyrvik i Nord-Trøndelag (Ost)
- Munkeby fra Munkeby Mariakloster, Levanger i Nord-Trøndelag (Ost)
- Tind Snacks med akevittkrydder fra Tind Spekevarer, Stranda i Møre og Romsdal (Nyskapning)
- Jordbær og rabarbrasorbet fra Gangstad Gårdsysteri, Inderøy i Nord-Trøndelag (Nyskapning)