Glissent i flere butikker - Helt tomt på Rema på Stokke

Av Vidar P. Andresen,
  • Tips en venn om denne siden

Vi får meldinger fra folk om at det er glissent i flere butikker i Vestfold. Det er også tomt i noen butikker i Oslo.

På Rema på Stokke var det tomt og begrensning på 3 brød pr kunde. De får inn flere brød i dag sa dem. På Meny på Revetal var det glissent allerede til morgen i dag. På Meny på Hasle var de gått tom for ordinære brød, men har fortsatt halvstekt importbrød.
 

Dette bildet er fra Rema på Stokke ca kl. 11. De får forsyning av flere brød etter hvert

 

 På Rema ble det begrenset til maks 3 brød pr kunde.

På Meny på Revetal var det allerede til morgen i dag.

Flott at folk sender oss bilder om hvorledes det går.
 

 Leder i Norges Bondelag kommenterer det slik.

- Vi vil synliggjøre at det ikke er like opplagt at det er mat i butikkene. Norsk mat er ingen selvfølge, sier Nils T. Bjørke.

Statens tilbud til landbruket tar ikke Stortingets mål om økt matproduksjon på alvor. Da må vi si klart i fra hva som skal til. Vi blokkerer utkjøring av mel til bakeriene for å vise at norskprodusert mat ikke er en selvfølge. Matsikkerheten er sårbar, sier Bjørke.  

Ku på beite på Kjerringøy. Foto: VisualDays

Flere inn på eiersiden i Klimasmart Landbruk

Siden nyåret har åtte landbruksbedrifter- og organisasjoner gått inn som medeiere i prosjektet Klimasmart Landbruk. – Interessen og responsen har vært over all forventning, dette lover godt for næringas videre klimaarbeid, sier prosjektleder leder Tony Barman.

Svein Olav Thomassen og Kristina Hegge

To nye fylkesledere i Bondelaget

På fylkesårsmøtene i 2018 ble Kristina Hegge valgt som ny leder av Oppland Bondelag og Svein Olav Thommasen valgt som ny leder av Troms Bondelag.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Dette skjer i Norges Bondelag

Torsdag
19
April

Styremøte

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere