Bondelaget tilbyr nye og bedre personforsikringer

Publisert 02.10.2017
  • Tips en venn om denne siden

Håvard Jens Djupedal fra Landbruksforsikring og Per Skorge fra Bondelaget.
- Flyttingen av personforsikringer gir deg som medlem samme forsikringsdekning med like eller bedre vilkår til lavere pris, sier Per Skorge (t.h.), sammen med Håvard Jens Djupedal fra Landbruksforsikring.

- Bondelaget har forhandlet fram et godt tilbud på personforsikringer i Landbruksforsikring, det håper vi medlemmene våre bruker, sier generalsekretær Per Skorge i Bondelaget.

Alle som har en eller flere kollektive personforsikringer gjennom Norges Bondelag har fått nye forsikringsbevis fra Landbruksforsikring. Landbruksforsikring er Bondelagets nye leverandør av kollektive personforsikringer.

- Flyttingen av personforsikringer gir deg som medlem samme forsikringsdekning med like eller bedre vilkår til lavere pris. For Bondelagets medlemmer er det av stor verdi at Bondelaget kan tilby gode og konkurransedyktige forsikringer. Derfor jobber Bondelaget kontinuerlig med å sikre medlemmene bedre forsikringsvilkår, understreker Per Skorge.

Nye kollektive personforsikringsprodukter

Videreføringen av de kollektive personforsikringene gir deg forsikringer som dekker ulykke og død. Den nye avtalen med Landbruksforsikring betyr at du som medlem kan få nye eksklusive forsikringer tilpasset deg som bonde og til en svært gunstig pris.

- Benytt denne anledningen til å gå gjennom dine personforsikringer for å se om du har behov for å sikre deg bedre ved for eksempel uførhet. Det er viktig for oss å tilby personforsikringer som er tilpassa medlemmenes behov, sier Per Skorge.

De nye forsikringene eller produktene er Bondelagets Yrkesskadeforsikring – for bonden selv, Bondelagets Uføreforsikring, Bondelagets Kritisk sykdomsforsikring, Bondelagets Barne- og ungdomsforsikring og Bondelagets Helseforsikring.

Spør Bondelagets Personforsikringskontor

Har du spørsmål om overflyttingen, ta kontakt med Bondelagets nye Personforsikringskontor. Avtalen med Landbruksforsikring betyr at det er etablert et eget kontor med kompetanse på nettopp bondens behov for personforsikringer. Det har mange medlemmer etterspurt.

Personforsikringskontoret skal gi råd og svare på alle spørsmål du måtte ha om personforsikring.

Kontakt Bondelagets Personforsikringskontor på:

Telefon:          22 05 46 00 (kl. 08:00-15:30 man-fre)
E-post:            post@bondelagsforsikring.no
Web:               www.bondelagsforsikring.no

Ku på beite på Kjerringøy. Foto: VisualDays

Flere inn på eiersiden i Klimasmart Landbruk

Siden nyåret har åtte landbruksbedrifter- og organisasjoner gått inn som medeiere i prosjektet Klimasmart Landbruk. – Interessen og responsen har vært over all forventning, dette lover godt for næringas videre klimaarbeid, sier prosjektleder leder Tony Barman.

Svein Olav Thomassen og Kristina Hegge

To nye fylkesledere i Bondelaget

På fylkesårsmøtene i 2018 ble Kristina Hegge valgt som ny leder av Oppland Bondelag og Svein Olav Thommasen valgt som ny leder av Troms Bondelag.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Dette skjer i Norges Bondelag

Torsdag
19
April

Styremøte

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte i BS (telefonstyremøte)

Landbrukets hus
Onsdag
23
Mai

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere