Bli nærmere kjent med Bondelagsmedlemmene

Av Per Ole Ranberg,
  • Tips en venn om denne siden

På nettsidene bondelaget.no kan du stifte beskjentskap med medlemmer i Norges Bondelag. Sist ut: Knut Løvlien.

– En hovedårsak til at jeg meldte meg inn i Norges Bondelag er at vi bønder som yrkesgruppe må holde sammen. Slik jeg frykter utviklinga vil gå, så blir dette mer og mer viktig, sier Knut Løvlien, sauebonde på Rena.

Knut Løvlien (33) driver garden Rostad på Rena i Østerdalen. Han tok over garden etter foreldrene for to år siden. Knut er helt fersk som medlem i Norges Bondelag. Han hadde fått forespørsler fra lokallaget i kommunen, Åmot Bondelag - og meldte seg inn i oktober. Og ikke nok med dét - på årsmøtet i Åmot Bondelag en måneds tid etterpå ble han endatil valgt inn i styret.

Du kan leser mer om Knut Løvlien og flere Bondelagsmedlemmer under Medlemsportrettet.

Illustrasjonsbilde av ostedisk

Gir råd om bedre matmaktbalanse

Norges Bondelag gir regjeringa fem råd til hvordan de kan stimulere til nyetableringer i dagligvarebransjen og øke konkurransen. Samtidig advarer Bondelaget mot å røre importvernet og markedsordningene.

Frøydis Haugen

Frykter at matjorda overkjøres

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen gir ingen føringer om å ta hensyn til matjorda i brevet som beskriver Statens Vegvesens oppdrag i 2018.

ulv

Ønsker forlenget ulvejakt

Perioden for lisensfelling utenfor ulvesonen bør forlenges og det bør også åpnes for forlenget jakt på enkeltulv inne i ulvesona, skriver Norges Bondelag, Norsk Sau og Geit og Norsk Bonde- og Småbrukarlag i en felles høringsuttalelse.

Hjørundfjorden

Har utreda driftsvansketilskudd

Ei partsammensatt arbeidsgruppa har utreda hva som skal til for å innføre et driftsvansketilskudd, og hvilken funksjon det kan ha. I dag ble rapporten fra arbeidet lagt fram.

Illustrasjonsbilde ostedisk

Matkastelov feil løsning

- Bra initiativ, men feil løsning for å hindre matsvinn, sier lederen i Norges Bondelag til forslaget om egen matkastelov.

Dette skjer i Norges Bondelag

Tirsdag
20
Mars

Styremøte

Landbrukets hus
Onsdag
21
Mars

Representantskapsmøte

Thon Hotell Opera
Torsdag
19
April

Styremøte

Landbrukets hus

Våre samarbeidspartnere