I år er verveperioden lengre enn tidligere år, og strekker seg fra 1. oktober fram til 31. desember. Målet er at vi ved nyttår skal ha 60.000 medlemmer.

– Vi klarte målet med 59.000 medlemmer innen 1. november i år, og håper tallene går videre oppover mot nyttår sier 2. nestleder i Norges Bondelag, Bodhild Fjelltveit.

Målet er altså at vi ved nyttår skal ha 60.000 medlemmer i Norges Bondelag. Prognosene så langt tilsier at vi med verveinnsatsen som har vært til nå, vil ha 59.910 medlemmer ved nyttår.

– Det å mangle bare 90 medlemmer for å nå målet er utrolig motiverende, så dette tror jeg vil sette inn verveviljen hos mange, sier Fjelltveit, som oppfordrer alle tillitsvalgte til å verve minst ett nytt medlem.

Fjelltveit peker på viktigheten med å stå mange samlet, og peker også på at Norges Bondelag har fått gjennomslag i mange viktige saker dette året, nettopp fordi vi er slagkraftige.

Medlemstallet per 10. november 2023 er 59.126.

Norges Bondelag har en egen side om verving som du finner HER.

Vervepremier

Alle nye medlemmer i verveperioden får handlenett med Bondelagslogoen. Vanlige vervepremier gjelder for verver (t-skjorte + gavekort på Felleskjøpet verdi kr. 400,-). Beste enkeltverver gjennom året inviteres til årsmøtet i Norges Bondelag, og får et Peltor hørselsvern med Bluetooth og mikrofon. Beste lokallag i verveperioden får tur til Oslo med besøk i Landbrukets Hus og sosial aktivitet for 10 personer. Beste fylkeslag får besøk av Bondelagskokken på valgfritt arrangement.

Bruk sosiale medier til å fortelle hvorfor du er bondelagsmedlem

Vi oppfordrer alle til å lage en kort filmsnutt av seg selv eller lokallaget, der dere forteller om hva som er bra med Bondelaget og hvorfor dere er medlem. Legg den ut i sosiale medier og tagg videoen med #tørreåspørre og @bondelaget. Husk på at du legger ved link til bondelaget.no/bli-medlem i posteteksten på facebook. På instagram kan du gjerne bruke "send SMS med kodeord BONDE + "navn" "telefonnummer" og "vervet av" til 2030 i posteteksten. 

Innmelding

Det er enkelt å melde seg inn i Bondelaget. Dette kan gjøres HER eller ved å sende SMS med kodeord BONDE + «navn» «telefonnummer» og «vervet av» til 2030. Medlemskapet er gratis for nye medlemmer ut året, men husk at den som meldes inn må ha sagt ja til å bli medlem.