I år planlegger mange nordmenn å feriere i Norge. Bøndene kommer derfor med sine beste tips til turistene i eget land. #komhit er Bondelagets sommerkampanje der vi løfter fram alt som bærer bondens signatur. 

Rammer inn bondens bidrag

Rundt om i landet har bøndene snekret og satt ut fotorammer. Stedene er valgt med omhu, og rammer inn landskap de mener turister, eller lokalbefolkning ikke kan gå glipp av. Koordinatene til rammeplasseringene er samlet i et Norgeskart, slik at alle som vil kan dra på rammejakt i sommer.

Vinn gårdsferie for fire - legg ut bilder!

Alle er invitert til å dele sine #komhit-tips i sosiale medier. Deler du et bilde på Instagram med #komhit, er du automatisk med i konkurransen. Norges Bondelag reposter bilder hver uke og trekker ut premier til heldige vinnere underveis. Den 18. august velger vi til slutt ut et bilde som stikker av med hovedpremien – en gårdsferie for fire personer et sted i Norge.

Fotorammene kan være en fin inspirasjon og guide deg til gode opplevelser, men du kan også dele bilder uten å bruke rammene.

Smaker du på god lokalmat, som du mener andre også bør oppleve? Reiser du gjennom et seterlandskap, eller blant epletrær i bratte lier, som du skulle ønske andre også kunne se? Post bilde i sosiale medier og bruk #komhit. Merk gjerne bildet ditt med hvor det er tatt slik at andre også kan finne fram. God sommer, og god tur!